Rituals

Rituals

Rituals är en idé om att förändra dina dagliga rutiner och lite mer unika stunder utav välbefinnande med luxuösa förpackningar och produkter, ett väldoftat bad, en god kopp te, eller något så simpelt som att diska. Det ska dofta gott, vara vackert att titta på men samtidigt vara effektivt. Detta är Rituals filosof; livets goda stunder, de mest ordinära sakerna i livet kan berikas med lite lyx!

Om Rituals

Med inspiration av visheten i forna österländska traditioner har Rituals skapat ett sortiment av exklusiva och prisvärda produkter för kropp och hem. Rituals resa startade år 2000 och har sedan dess öppnat butiker i 27 länder runt om i världen.  Vare sig om du köper en gåva till dig själv eller någon annan, finns det många produkter att välja i mellan och dessa kommer att ge dig glädje!

Serier

The Ritual Of Sakura – Slappna av med en serie med den lyxiga doften av rismjölk och körsbärdsblomma. Körsbärsblomman är en gammal symbol för renhet och för naturens pånyttfödelse, och den hapanska Hanami-ceremonin firar blommans flyktiga skönhet. Precis som livet själv, är dess skönhet kortlivad och skör, och bös ta hand om!

The Ritual Of Ayurveda – Principen bakom livsvetenskapen Ayurveda är en balanserad livstil. Den uråldirga visdomen från Indien hjälper dig att förbättra ditt valmående genom att rena och vårda din energi. Serien stödjer denna filosofi och erbjuder produkter som bidrar till balans med ingredienser som bland annat indisk ros, Himalaya-honung och sötmandelsolja.

The Ritual Of Karma – Enligt den hinduiska tron menar man att ett liv med goda gärningar och intentioner ger god karma. Serien hjälper dig att omfamna den positiva känslan av sommar året om! Ingredienser som helig lotus och ekologiskt vitt te doftar härligt och är designade för att förbättra ditt humör. Lotusblomman är en symbol för renhet, skönhet och visdom och är känd för sina lugnande och vårdande egenskaper.

The Ritual Of Samurai – Serien har hämtat sin inspiration från de forna japanska krigarnas groomingtraditioner och hjälper dig att hantera konsten att både känna dig och se bra ut. Ritualen innehåller högpresterande produkter av bästa kvalitet för en perfekt grooming och rakning, men även för hud, kropp och själ. Allt för att stärka ditt självförtroende!

Våra favoriter

The Rituals of Sakura Shower Foam- Förhöj din duschritual med den magiska kroppskrämen för att göra duschsensationen fulländad. Ultravårdande skum med en mild, söt doft som rengör hela kroppen och gör den silkeslen.

The Ritual of Dao Fragrance Sticks- Doftstickor baserade på den söta doften av Vit Lotus & Yi Yi Ren. Ett naturligt och snyggt sätt att låta ditt hem dofta ljuvligt. 

The Ritual of Ayurveda Hand Wash- Flytande handtvål baserad på Indisk Ros & Sötmandelolja. Vårdar händerna när du diskar, tack vare den tvålfria sammansättningen med återfuktande ingredienser.

The Ritual of Sakura Body Cream- Kräm som stärker huden intensivt och gör den fastare. Unik blandning av antioxidanter, vitamin E och ingrediensen Centella asiatica, som hjälper till att stärka huden.

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Rituals At Home Rituals The Ritual Of Ayurveda Rituals The Ritual Of Hammam Rituals The Ritual Of Happy Buddha Rituals The Ritual Of Jing Rituals The Ritual Of Namaste Rituals The Ritual Of Sakura Rituals The Ritual Of Samurai
Stäng och visa produkter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr
Stäng och visa produkter
191 produkter
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ritual M
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ritual M

242 kr325 kr325 krRek.pris 

10
Rituals The Ritual of Sakura Fragrance Sticks
50ml 230ml
Rituals The Ritual of Sakura Fragrance Sticks

fr. 112 krfr. 150 krRek.pris 

36
Rituals The Ritual Of Ayurveda Rebalancing Treat Set
Rituals The Ritual Of Samurai Invigorating Treat Set
Rituals The Ritual of Sakura Hair & Body Mist (50ml)
Rituals The Ritual of Sakura Shampoo (250ml)
Rituals The Ritual of Sakura Shampoo (250ml)

78 kr105 kr105 krRek.pris 

14
Rituals The Ritual of Sakura Body Cream Refill (220ml)
Rituals The Ritual of Ayurveda Body Cream (220ml)
Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ceremony
Rituals Hand & Lip Set
Rituals Hand & Lip Set

164 kr220 kr190 krRek.pris 

1
Rituals Amsterdam Collection WHS Set
Rituals Amsterdam Collection WHS Set

201 kr270 kr270 krRek.pris 

1
The Ritual of Jing Calming Collection 2020
RitualsThe Ritual of Jing Calming Collection 2020

325 kr435 kr435 krRek.pris 

0
New
Rituals The Ritual Of Hammam Purifying Treat Set
The Ritual of Jing Relax Ritual
RitualsThe Ritual of Jing Relax Ritual

242 kr325 kr325 krRek.pris 

0
The Ritual of Jing Relax Treat
RitualsThe Ritual of Jing Relax Treat

172 kr230 kr230 krRek.pris 

0
Rituals Life is a Journey Refill Sakura Car Perfume (6g)
Rituals The Ritual of Jing Pillow Mist (50ml)
Rituals The Ritual of Jing Pillow Mist (50ml)

142 kr190 kr190 krRek.pris 

3
Rituals The Ritual of Samurai Beard Oil (30ml)
Rituals The Ritual of Samurai Beard Oil (30ml)

145 kr195 kr195 krRek.pris 

2

Black Weekend: -25% på allt* >