Magazine

What we want now

Upptäck vår K-Beauty avdelning.

Klicka här
Frissigt hår? Dessa tre knep räddar din dag

FRISSIGT HåR? DESSA TRE KNEP RäDDAR DIN DAG

En av sommarvärmens nedsidor är att varmt och fuktigt väder kan förvandla din perfekt sleeka frisyr till en boll av friss på nolltid om du inte preppar det rätt. Med dessa enkla knep håller du frisyren frissfrihy hela dagen, oavsett väderlek.ÅterfuktaFrissighet uppstår när tort och porö... Läs mer »

Aldrig mer solarium - brun utan sol som ser äkta ut

ALDRIG MER SOLARIUM - BRUN UTAN SOL SOM SER äKTA UT

När vårsolen visar sig är det lätt att bli smärtsamt påmind om hur lång vintern har varit, och önska sig en frisk bränna. Skippa solariet och satsa istället på dessa sköna produkter som ger minst lika bra resultat – utan att skada din hud eller hälsa.För ansiktetAnsiktet... Läs mer »

5 veganska stylingprodukter som ger ditt hår mer volym

5 VEGANSKA STYLINGPRODUKTER SOM GER DITT HåR MER VOLYM

Att vara vegan är inte längre en anledning att göra avkall på sina hårprodukter – idag finns mängder av produkter som ger dig top notch-resultat samtidigt som de är snälla mot djur och natur. Här är våra favoriter som ger extra volym och är 100% veganska.Maria Nila Styling CreamPr... Läs mer »

Om du verkligen måste - så här klämmer du finnar rätt

OM DU VERKLIGEN MåSTE - Så HäR KLäMMER DU FINNAR RäTT

Alla vet att finnar helst skall lämnas i fred, eller i alla fall i en professionell hudterapeuts händer, men ibland går det bara inte att hålla fingrarna i styr! Om frestelsen blir för stor – använd dig av dessa knep för att minimera skadorna.Skilj på porer, pormaskar och finnarEn pormask uppstå... Läs mer »

3 foundations som passar även för känslig hy

3 FOUNDATIONS SOM PASSAR äVEN FöR KäNSLIG HY

Foundation är inte längre bara synonymt med tjock och täckande underlagskräm som döljer allt, dagens foundations kan ge jämn och vacker ton samtidigt som den låter den egna huden lysa igenom. Känslig hud är inte heller ett hinder för den som vill hjälpa naturen lite på traven – vi... Läs mer »

5 skönhetsprodukter som sänker stressnivån

5 SKöNHETSPRODUKTER SOM SäNKER STRESSNIVåN

Stress är en del av mångas vardag som i förlängningen kan ta ut sin rätt även på huden som kan bli torr och glåmig. Varför inte kombinera beuatyintresse med en stunds avkoppling för att råda bot på problemet?Maria Åkerberg Aroma Bath RelaxingEtt lugnande aromabad ger direkt avkoppl... Läs mer »

Dessa tre hudvårdssteg får du inte missa i sommar

DESSA TRE HUDVåRDSSTEG FåR DU INTE MISSA I SOMMAR

Det finns mycket i livet som du kan du skippa med gott samvete – till exempel den veckovisa inventeringen av de udda individerna i strumplådan är inte en sak som måste hända. Att hitta en fungerande solskyddsrutin är däremot inte något som borde hamna på listan över halvjobbiga evighetsprojekt s... Läs mer »

Vi listar: 5 peelingar för känslig hy

VI LISTAR: 5 PEELINGAR FöR KäNSLIG HY

Sugen på en vårstädning av huden, men orolig för att göra mer skada än nytta på en känslig hud? Lugn, här är fem produkter som rengör på djupet utan att reta upp din ömtåliga hy!Maria Åkerberg Papaya PeelingMild enzympeeling med 100% ekologiska ingredienser som är sn... Läs mer »

30 år? Det här borde din hudvårdsrutin innehålla!

30 åR? DET HäR BORDE DIN HUDVåRDSRUTIN INNEHåLLA!

Trettio är förvisso det nya tjugo, men ju äldre du blir, desto mer kräver din hud av din hudvård. Vi har plockat ihop de bästa produkterna för dig som är 30 plus och vill ha flawless hud.RengöringOavsett om det fortfarande är utekvällar eller småbarnslek som står på schemat un... Läs mer »

Denna flaska tar dina selfies till nästa nivå

DENNA FLASKA TAR DINA SELFIES TILL NäSTA NIVå

Drömmer du om perfekt blurrade bilder som håvar in likes utan att du behöver lägga på ett filter? Eller är du bara sugen på ett hälsosam vardagsglow som får dig att se piggare och fräschare ut utan ansträngning? Då är det hög tid att lägga beslag på den här godi... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 939.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla