Magazine

What we want now

Upptäck vår K-Beauty avdelning.

Klicka här
Återställ huden efter julens fester

ÅTERSTÄLL HUDEN EFTER JULENS FESTER

Nu när vi lämnar decembers fester bakom oss kan det vara dags för en liten detox. Sena kvällar och julfester kan ha lämnat sina spåra även på huden men det är inget en liten hemmaspa-dag inte kan fixa. Här är våra bästa tips om hur man återställer huden.Get clean. Kä... Läs mer »

Vi guidar dig rätt i The Ordinary-djungeln

VI GUIDAR DIG RÄTT I THE ORDINARY-DJUNGELN

Alla hudvårdsnördarnas favorit the Ordinary har på kort tid blivit ett av de mest älskade hudvårdsvarumärkena där ute tack vare sin ärliga kommunikation, den förmånliga prissättningen och de högkvalitativa ingredienserna. Då vi vet att ingrediensdjungeln kan göra den mest inbi... Läs mer »

Dina hårdrömmar förverkligade

DINA HÅRDRÖMMAR FÖRVERKLIGADE

Vi har varit i branschen i över tio år och hunnit testa så gott som allt. Och när vi säger allt så menar vi verkligen allt. Att hitta den perfekta rutinen är dock lättare sagt än gjort och därför vände vi oss till er. För ett år sedan bad vi er att drömma en liten drö... Läs mer »

Acne-hud? Här är produkterna som ska ingå i din rutin

ACNE-HUD? HÄR ÄR PRODUKTERNA SOM SKA INGÅ I DIN RUTIN

Det stämmer att man inte kan tvätta bort acne, men med rätt produkter kan man ge huden rätt förutsättningar för att undvika nya utbrott. Vi har valt ut våra favoriter som håller blemmorna borta och passar hud i olika åldrar.Mekaniken bakom acneEn av grundpelarna i uppkomsten av acne är att h... Läs mer »

Välj rätt treatment för din hårtyp

VÄLJ RÄTT TREATMENT FÖR DIN HÅRTYP

Sol, vind och vatten tillhör sommaren men kan skada håret. Förutom regelbundna frisörbesök är inpackningar och treatments det bästa du kan göra för att hålla håret hälsosamt och vackert. Men slösa inte tid och pengar på fel grejer – rätt produkter för din h... Läs mer »

Förebygga ålderstecken i solen

FÖREBYGGA ÅLDERSTECKEN I SOLEN

Vi har sagt det innan och vi säger det igen: hela 80 procent av hudens förtida åldrande är ett resultat av de skadliga effekterna av UVA- och UVB-exponering. Man kan alltså inte vara för noga med att skydda sin hud mot solen. Som tur finns det en rad olika solskyddsprodukter att välja mellan och långt bort... Läs mer »

5 produkter från Filorga som du inte vill leva utan

5 PRODUKTER FRÅN FILORGA SOM DU INTE VILL LEVA UTAN

Vill du ha synbara resultat och ungdomlig hy men vill inte lita på hjälp av injektioner? Då vet vi exakt vad du behöver i ditt liv! Det ikoniska franska hudvårdsvarumärket Filorga erbjuder produkter som innehåller samma ingredienser som används inom den estetiska medicinen för att ge dig märkbara... Läs mer »

Så här får du en vacker lyster

SÅ HÄR FÅR DU EN VACKER LYSTER

Vårsolen har börjat kika fram så det är verkligen hög tid att ladda upp huden med lyster! Vi fick en pratstund med Mette Picaut som nu avslöjar sina allra bästa tips för en maxad glow. Maxad lyster med hjälp av naturliga oljorEfter de långa vintermånaderna suktar hyn efter både fuk... Läs mer »

Allt du behöver veta om trendingrediensen nyponfröolja

ALLT DU BEHÖVER VETA OM TRENDINGREDIENSEN NYPONFRÖOLJA

Drömmer du om sammetslen hy med jämnare hudton men får ständigt kämpa med stramande kinder och pigmentfläckar? Då har vi något för dig! Den omtalade mirakelingrediensen nyponfröolja har flera fantastiska fördelar och kan bland annat minska synligheten av såväl ålderstecken som... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 976.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla