Magazine

What we want now

Upptäck vår K-Beauty avdelning.

Klicka här
Vi listar: 5 peelingar för känslig hy

VI LISTAR: 5 PEELINGAR FöR KäNSLIG HY

Sugen på en vårstädning av huden, men orolig för att göra mer skada än nytta på en känslig hud? Lugn, här är fem produkter som rengör på djupet utan att reta upp din ömtåliga hy!Maria Åkerberg Papaya PeelingMild enzympeeling med 100% ekologiska ingredienser som är sn... Läs mer »

30 år? Det här borde din hudvårdsrutin innehålla!

30 åR? DET HäR BORDE DIN HUDVåRDSRUTIN INNEHåLLA!

Trettio är förvisso det nya tjugo, men ju äldre du blir, desto mer kräver din hud av din hudvård. Vi har plockat ihop de bästa produkterna för dig som är 30 plus och vill ha flawless hud.RengöringOavsett om det fortfarande är utekvällar eller småbarnslek som står på schemat un... Läs mer »

Denna flaska tar dina selfies till nästa nivå

DENNA FLASKA TAR DINA SELFIES TILL NäSTA NIVå

Drömmer du om perfekt blurrade bilder som håvar in likes utan att du behöver lägga på ett filter? Eller är du bara sugen på ett hälsosam vardagsglow som får dig att se piggare och fräschare ut utan ansträngning? Då är det hög tid att lägga beslag på den här godi... Läs mer »

5 förvånande fel som får håret att se tunnare ut

5 FöRVåNANDE FEL SOM FåR HåRET ATT SE TUNNARE UT

De flesta drömmer om fylligare hår, men ibland når resultaten inte riktigt dit man vill. Spana in om du gör någon av dessa hårmissar som får ditt hår att se tunnare ut – och hur du rättar till det.Fel tvättrutinVägen till det perfekta svallet börjar redan i duschen - med väla... Läs mer »

Cruelty-free makeup: vi listar favoriterna

CRUELTY-FREE MAKEUP: VI LISTAR FAVORITERNA

Fler och fler sminkmärken går över till att vara helt cruelty free och veganska, och idag finns ingen anledning att behöva välja mellan att vara snygg och vara snäll! Spana in varumärkena som värnar om djuren och vilka av deras produkter du inte får missa.Cover FXSugen på högteknologiskt smi... Läs mer »

5 lyxprodukter du önskar du hade köpt tidigare

5 LYXPRODUKTER DU öNSKAR DU HADE KöPT TIDIGARE

Alla älskar ett budgetkap, men ibland kan en investering i sminkväskan visa sig vara värd varenda öre. Vi listar dyrgriparna som du verkligen borde slå till på.GHD Air Hair DryerHårtorkarnas Rolls Royce som används flitigt på frisörsalonger runt hela världen. Den starka motorn förkortar... Läs mer »

5 ekofavoriter du inte kommer vilja leva utan

5 EKOFAVORITER DU INTE KOMMER VILJA LEVA UTAN

Förbi är tiden då eko betydde kletiga hemmamasker och tveksamma röror till håret. Idag finns många högpresterande ekoprodukter som ger toppresultat samtidigt som de är snälla mot miljön. Vi visar vilka gröna favoriter du absolut inte får missa!Ekofavoriten nummer ettAlla produkter fr... Läs mer »

5 saker makeupartister vill att du slutar med

5 SAKER MAKEUPARTISTER VILL ATT DU SLUTAR MED

Dags att vara ärliga: vi alla har en eller två pinsamma skönhetsskeletter i garderoben men en del av dessa dåliga vanor kan vara rakt av skadlig. Vi listade fem saker som makeupartister vill att du slutar med!Foundationtest på fel ställeFoundation som skall användas i ansiktet testas också bäst just i... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 932.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla