Magazine

What we want now

Upptäck din nya hudvårdsrutin.

Klicka här
Fråga experten: de vanligaste hårproblemen

FRÅGA EXPERTEN: DE VANLIGASTE HÅRPROBLEMEN

Ni frågar. Våra Kérastase-experter svarar. Förra veckan bad vi er att ställa frågor om hårvård och styling på vårt Instagram och nu delar vi med oss svaren till de vanligaste frågorna. Läs på så får du veta bland annat hur du ger glans till torrt och livlöst hår... Läs mer »

5 hårvårdsprodukter ALLA borde ha i sitt liv

5 HÅRVÅRDSPRODUKTER ALLA BORDE HA I SITT LIV

Med den stora mängd produkter som lanseras inom beauty krävs det en hel del för att nå kultstatus, men några klassiker lyckas vara aktuella år efter år – helt enkelt för att de är så bra. Vi tipsar om fem stycken som precis ALLA borde ha i sitt liv!Mason Pearson-borsteBåde kändisa... Läs mer »

Bakom kulisserna: Copenhagen Fashion Week

BAKOM KULISSERNA: COPENHAGEN FASHION WEEK

Följ med oss bakom kulisserna på Copenhagen Fashion Week! Vi var på plats i Köpenhamn under modeveckan tillsammans med vår beauty-favorit Bobbi Brown och kan nu avslöja hur den coola, fräscha makeup-looken som man kunde se under och ROTATE-visningen skapades!Bakom looken var ingen annan än den världsk... Läs mer »

Så här gör du dig redo för Alla hjärtans dag

SÅ HÄR GÖR DU DIG REDO FÖR ALLA HJÄRTANS DAG

Ingen har nog missat att Alla hjärtans dags är precis runt hörnet! Oavsett om du ägnar kvällen åt din käraste, dina bästa vänner eller helt enkelt dig själv vet vi exakt vilka beauty-produkter som förgyller stunden. Ta del av våra bäst skönhetstipsen inför dejten, utekv&#... Läs mer »

Återställ huden efter julens fester

ÅTERSTÄLL HUDEN EFTER JULENS FESTER

Nu när vi lämnar decembers fester bakom oss kan det vara dags för en liten detox. Sena kvällar och julfester kan ha lämnat sina spåra även på huden men det är inget en liten hemmaspa-dag inte kan fixa. Här är våra bästa tips om hur man återställer huden.Get clean. Kä... Läs mer »

Vi guidar dig rätt i The Ordinary-djungeln

VI GUIDAR DIG RÄTT I THE ORDINARY-DJUNGELN

Alla hudvårdsnördarnas favorit the Ordinary har på kort tid blivit ett av de mest älskade hudvårdsvarumärkena där ute tack vare sin ärliga kommunikation, den förmånliga prissättningen och de högkvalitativa ingredienserna. Då vi vet att ingrediensdjungeln kan göra den mest inbi... Läs mer »

Dina hårdrömmar förverkligade

DINA HÅRDRÖMMAR FÖRVERKLIGADE

Vi har varit i branschen i över tio år och hunnit testa så gott som allt. Och när vi säger allt så menar vi verkligen allt. Att hitta den perfekta rutinen är dock lättare sagt än gjort och därför vände vi oss till er. För ett år sedan bad vi er att drömma en liten drö... Läs mer »

Acne-hud? Här är produkterna som ska ingå i din rutin

ACNE-HUD? HÄR ÄR PRODUKTERNA SOM SKA INGÅ I DIN RUTIN

Det stämmer att man inte kan tvätta bort acne, men med rätt produkter kan man ge huden rätt förutsättningar för att undvika nya utbrott. Vi har valt ut våra favoriter som håller blemmorna borta och passar hud i olika åldrar.Mekaniken bakom acneEn av grundpelarna i uppkomsten av acne är att h... Läs mer »

Välj rätt treatment för din hårtyp

VÄLJ RÄTT TREATMENT FÖR DIN HÅRTYP

Sol, vind och vatten tillhör sommaren men kan skada håret. Förutom regelbundna frisörbesök är inpackningar och treatments det bästa du kan göra för att hålla håret hälsosamt och vackert. Men slösa inte tid och pengar på fel grejer – rätt produkter för din h... Läs mer »

Förebygga ålderstecken i solen

FÖREBYGGA ÅLDERSTECKEN I SOLEN

Vi har sagt det innan och vi säger det igen: hela 80 procent av hudens förtida åldrande är ett resultat av de skadliga effekterna av UVA- och UVB-exponering. Man kan alltså inte vara för noga med att skydda sin hud mot solen. Som tur finns det en rad olika solskyddsprodukter att välja mellan och långt bort... Läs mer »

5 produkter från Filorga som du inte vill leva utan

5 PRODUKTER FRÅN FILORGA SOM DU INTE VILL LEVA UTAN

Vill du ha synbara resultat och ungdomlig hy men vill inte lita på hjälp av injektioner? Då vet vi exakt vad du behöver i ditt liv! Det ikoniska franska hudvårdsvarumärket Filorga erbjuder produkter som innehåller samma ingredienser som används inom den estetiska medicinen för att ge dig märkbara... Läs mer »

Så här får du en vacker lyster

SÅ HÄR FÅR DU EN VACKER LYSTER

Vårsolen har börjat kika fram så det är verkligen hög tid att ladda upp huden med lyster! Vi fick en pratstund med Mette Picaut som nu avslöjar sina allra bästa tips för en maxad glow. Maxad lyster med hjälp av naturliga oljorEfter de långa vintermånaderna suktar hyn efter både fuk... Läs mer »

ARTIKEL 1-13 AV 941.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄