Magazine

What we want now

Upptäck vår K-Beauty avdelning.

Klicka här
Så här får du en vacker lyster

Så HäR FåR DU EN VACKER LYSTER

Vårsolen har börjat kika fram så det är verkligen hög tid att ladda upp huden med lyster! Vi fick en pratstund med Mette Picaut som nu avslöjar sina allra bästa tips för en maxad glow. Maxad lyster med hjälp av naturliga oljorEfter de långa vintermånaderna suktar hyn efter både fuk... Läs mer »

Allt du behöver veta om trendingrediensen nyponfröolja

ALLT DU BEHöVER VETA OM TRENDINGREDIENSEN NYPONFRöOLJA

Drömmer du om sammetslen hy med jämnare hudton men får ständigt kämpa med stramande kinder och pigmentfläckar? Då har vi något för dig! Den omtalade mirakelingrediensen nyponfröolja har flera fantastiska fördelar och kan bland annat minska synligheten av såväl ålderstecken som... Läs mer »

Zarkoperfume - molekyldofternas pionjär

ZARKOPERFUME - MOLEKYLDOFTERNAS PIONJäR

Vi fick en stund med parfymören Zarko Pavlov – mannen bakom den nya niche-doftfavoriten Zarkoperfume och passade på att avhandla allt från doftmolekyler till framtidsplaner. Läs intervjun så får du veta vad som ligger bakom Zarkoperfumes framgång och vad som ligger näst i planerna.Hur blev du intress... Läs mer »

Ungdomens källa: två nya anti-aging favoriter

UNGDOMENS KäLLA: TVå NYA ANTI-AGING FAVORITER

Åldern är verkligen bara en siffra när du har rätta hudvårdsprodukter! Just nu är vi  superkära i dessa två anti-aging nyheter från Clarins. Varför? Läs på så får du veta.Clarins Extra-Firming Phyto SerumUte efter fastare, smidigare hy? Här är ditt nya favoritse... Läs mer »

Livslång kärlek: en klassiker som håller hela livet ut

LIVSLåNG KäRLEK: EN KLASSIKER SOM HåLLER HELA LIVET UT

Mason Pearson är känd för att vara det mest exklusiva och lyxiga hårborststillverkare och märkets borstar har prisats flitigt av Hollywoods mest framgångsrika hårstylister och andra hårvårdsproffs. Det är uppenbart att Mason Pearsons borstar har något utöver det vanliga men vad är ... Läs mer »

3 hårvårdslöften till det nya året

3 HåRVåRDSLöFTEN TILL DET NYA åRET

Med det nya året i nära antågande är det hög tid att börja fila på nyårslöften. Varför inte låta 2019 bli året då du låter dina värsta vanor för håret gå i graven och bytas ut mot rutiner som kommer att ge dig starkt, friskt och vackert hår med knappt ... Läs mer »

Dags för nystart: detox för huden

DAGS FöR NYSTART: DETOX FöR HUDEN

Ge huden en detox efter högtiderna! Vi vet exakt har du trollar fram glow och suddar bort alla trötthetstecken!Ta hjälp av syrorVisst känns det som att hela beauty-världen snackar om syror! Det är inte så konstigt med tanke på hur underbara resultat syraprodukter kan ge. Känner du dig som en novi... Läs mer »

Varför ska man använda en toner?

VARFöR SKA MAN ANVäNDA EN TONER?

En toner är det perfekta avslutet på din rengöringsprocedur, men trots det finns det många som hoppar över detta viktiga steg. Här förklarar vi varför du inte ska vara en av dem!Eliminera orenheter och smutsFör oren hud är en toner ett absolut måste som en del i den dagliga rengöringen ... Läs mer »

ARTIKEL 1-10 AV 953.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 

20-25% på utvald hårvård