Vi har testat 111Skin i 30 dagar – här är resultatet
2023-08-16
111Skin är ett banbrytande varumärke i framkanten av avancerad hudvård. Varumärket kombinerar medicinsk expertis med lyxiga formuleringar för att skapa produkter som verkligen ger resultat. I hjärtat av varumärkets framgång ligger deras stjärningrediens, NAC Y². Vi har testat ingrediensen i 30 dagar, och här är vår recension.

NAC Y² är en revolutionerande komponent som utnyttjar kraften hos N-Acetyl Cystein (NAC), en potent antioxidant känd för sina exceptionella hudskyddande egenskaper. NAC Y² fungerar likt en sköld som neutraliserar fria radikaler och främjar hudens naturliga försvarssystem, samtidigt som kollagenproduktionen uppmuntras för en fastare och mer ungdomlig hy.Malin, Social Commerce Lead på Bangerhead, har testat två av 111Skins produkter:

Jag testade stjärnprodukterna Y Repair Serum NAC Y2 och Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y2 under en månads tid som en del av min kvällsrutin. Jag kan redan nu avslöja att jag hittat två nya favoritprodukter som kommer få en given plats i badrumsskåpet inför hösten och vintern.

Vid första användning märkte jag genast att huden kändes mer glowig, fyllig och ”plumpad”, vilket jag misstänker är tack vare den återfuktande hyaluronsyran i krämen. Efter två veckors daglig användning upplevde jag en märkbar förbättring på de partier där huden lätt blossar upp: serumet känns väldigt lugnande. Efter fyra veckor känns huden helt balanserad och fri från rodnader.

Serumet har en geléliknande konsistens som tunnas ut något medan den arbetas in. Krämen är ganska tjock i konsistensen men ger ändå inga plitor eller tilltäpptheter i huden som min blandhy ibland kan få av för feta krämer. Båda produkterna sjunker snabbt in i huden och känns härligt mjukgörande. Eftersom jag har blandhy så kommer dessa produkter vara i dagligt bruk främst under vinterhalvåret, medan jag under de varmare månaderna främst kommer använda dem som en kur eller varannan kväll för att hålla huden lugn och glad.

Visst blir man sugen på att testa? Spana in fler produkter från 111Skin här.
111Skin
Tillfälligt slut
2 100 kr

Produkter från artikel