Upptäck Redkens nya look och hitta din favorit
2021-05-06
Samma fantastiska innehåll – ännu snyggare flaskor! All Soft, Color Extend, Extreme och alla våra andra favoriter från Redken har fått en ny, fräsch look. Flaskorna är dessutom tillverkade i minst 93% återvunnen plast! Win-win kallar vi det.

Så vad är det som gör att Redkens hårprodukter är så otroligt populära? Förutom att de är supereffektiva med bevisad effekt, har de även pH-balanserade formler. Genom att bevara hårets naturligt låga pH-nivå minskar du risken för friss, håravfall och uttorkning.

Funderar du på vilken serie som passar ditt hår? Spana in några av våra favoriter från Redken nedan.Vill du ha mjukare och smidigare hår?

Missa då inte Redkens mest bästsäljande serier All Soft och All Soft Mega. Med hjälp av ett mjukgörande komplex och arganolja blir ditt hår silkeslent med förbättrad medgörlighet, smidighet och glans. Perfekt för att ge fukt från rot till topp åt sprött och skört hår. Vi förstår varför så många älskar dessa serier! 

Missa inte: All Soft Argan-6 Oil, en ljuvlig hårolja som på ett kick ger ditt hår en silkeslen mjukhet, djup återfuktning, strålande glans och varaktig smidighet. Använd den som en primer innan schamponering, som ett värmeskydd eller för att addera glans och tämja friss efter föning. Vi älskar att ha den som en näringsrik nattbehandling!
Vill du har längre och starkare hår?

Redken Extreme Length är framtaget dig som drömmer om ett långt, starkt hår. Serien hjälper skadat hår att växa längre och bli mer motståndskraftigt med hjälp av biotin och soja. Resultatet blir ett starkare svall från rot till topp med färre brutna hårstrån och kluvna toppar.

Missa inte: Extreme Length Shampoo är schampot nr 1 för att nå ditt mål om ett längre svall. Underskatta inte effekten av ett stärkande schampo som skonsamt rengör håret och hjälper till att stärka hårfibrerna. När du använder hela systemet minskar håravbrott med upp till 81%!Har du blont eller blekt hår?

Spana in Color Extend Blondage som är ett färgbevarande system för alla typer av blonda hår. Formulan är berikad med Ultra Violet Pigment och Triple Acid Protein Complex som ger håret en ljusare och fräschare ton utan gula skiftningar samtidigt som hårfibrerna stärks.

Missa inte: Den uppljusande hårmasken Color Extend Blondage Mask som omedelbart fräschar upp ditt blonda hår och eliminerar gula skiftningar för en svalare nyans. Lila pigment, veteprotein, aminosyror och glycerin jobbar för att tona, stärka och återfukta torrt och skadat blont hår. Låt hårinpackningen verka i 5 minuter och se sedan ett märkbart resultat!
Har du färgat hår?

Om du har färgat hår kan rätt hårvårdsprodukter göra en enorm skillnad. Bevara salongskänslan längre med bästsäljande Color Extend Magnetics. Schampot och balsamet jobbar för att både hålla ditt hår och din hårfärg i toppskick mellan färgningarna.

Missa inte: Color Extend Magnetic Duo, ett härligt paket med båda bästsäljarna. Ditt färgbehandlade hår får en skonsamt rengöring samtidigt som håret blir mjukare och lenare med bevarad färg. Produkterna hjälper dessutom till att framhäva din hårfärg, så att nyansen ser mer strålande ut.Vill du ha mer volym i håret?

Har du fina hårstrån eller ett behandlat hår som tenderar att lägga sig platt? Ge ditt svall ett lyft med Volume Injection! Schampot och balsamet arbetar för att ge volym vid roten och ge hårstråna en polerad finish. Wow!

Missa inte: Volume High Rise Shampoo, som hjälper till att lyfta rötterna omedelbart och ge fyllighet till fint, platt eller behandlat hår. Att använda detta volymgivande schampo är vårt bästa tips för att ge ditt hår en riktig va-va-voom-volym!Har du skadat eller mycket torr hår?

Det viktigaste när ditt hår känns torrt eller skadat är att återfukta, förstärka och reparera dina hårstrån. Det är här Acid Bonding Concentrate kommer in. Detta allt-i-ett-system är lösningen för att återställa alla typer av skadat hår. Hemligheten ligger i ett avancerat komplex med citronsyra som förstärker försvagade bindningar i håret för att förbättra hårstyrkan. Resultatet? Glänsande, friskt och hälsosamt hår!

Missa inte: Acidic Bonding Concentrate Leave-in-treatment, behandlingen ger fantastisk reparation, återfuktning och friskhet till alla typer av skadat hår. Leave-in-cremen är perfekt för att tämja friss, ge värmeskydd, glans och minska att håret går av.
Great Deal
292 kr Rek.pris 395 kr
Selling fast
330 kr
Selling fast
300 kr
630 kr

Produkter från artikel