Redken
Redken Color Magnetic Duo

600 kr / 299 kr
space
Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten SA000268
Redken Color Magnetics Shampoo (300ml)

Redken Color Extend Magnetic Shampoo hjälper till att ge din hårfärg samma känsla som när du kommer från salongen varje gång du tvättar det. Den rengörande formeln som grundligt rengör håret från roten till spetsen kommer detta schampo inte bara förlänga livslängden på din färg men också arbeta för att ge dig en mjukare och smidigare känsla överallt.

Redken Color Magnetics Conditioner (250ml)

Redken Color Extend Magnetic Conditioner hjälper till att ge din hårfärg samma känsla som när du kommer från salongen varje gång du tvättar det. Med ett reparerande formel som också hjälper till att reda ut håret. Detta balsam förlänger inte bara livslängden på din färg men arbetar också för att ge dig ett mjukare, smidigare och mer betingad känsla.
Produktserie:Redken Duo
Storlek:300+250ml
RedkenMer från Redken
Användning

Ingredienser

Amino ions, Amino acids, IPN Technology

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Annchristin L 2017-10-04 @ 19:06:53 Verifierad köpare

Vet ni, jag har beställt dessa varor för länge länge sedan, men har inte fått någonting alls av Redken, o sen vill jag veta hur man använder sina bonuspoäng, de finns ingenstans som jag kan läsa om det, ni borde höra av er omgående, annars beställer jag inget mer ifrån er ni kan ta bort mej som kund

Susanne Annika R 2017-02-14 @ 20:35:26 Verifierad köpare

+ Fler recensioner

Fler produkter från denna serie:

Bloggfavorit
Sale
Redken Extreme Duo

299 kr 600 kr

Senast visade

Sale
Redken Color Magnetic Duo

299 kr 600 kr