Shu Uemura

Shu Uemura

De senaste 50 åren har Shu Uemura arbetat för att uppfinna nya standarder inom make-up & hudvård, och sedan 2007 även hårvård. Varumärket är japansk lyx och varje produkt är noga uttänkt för en optimal skönhetsritual. Även ingredienserna är noga utvalda och bland dem är exempelvis mysk, rosenolja, tefröolja och arganolja. Hitta dina favoriter inom Shu Uemura hårvård och styling för alla tänkbara behov hos oss på Bangerhead!

Om Shu Uemura

Allt börjar med mr. Shu Uemura; En japansk make-up artist som skapade sitt eget skönhetsvarumärke efter framgångar i Hollywood, exklusivt framtagen för att förstärka artisteriet i alla världens elit-salonger. Med en stor innovationsförmåga och en unik filosofi revolutionerade den talangfulle artisten kosmetikavärlden. Han är globalt erkänd som mästare av modern skönhet!

Serier

Shu Uemura Silk Bloom – En serie med reparerande produkter för dig med skadat hår! Produkterna reparerar strukturen i hårfibrerna och verkar ända från roten till topparna. För ett fylligare och silkesmjukt svall.

Shu Uemura Muroto Volume – Passar dig som söker ökad volym! Serien innehåller produkter som erbjuder en rik källa av viktiga mineraler och näringsämnen för att återfukta och förstärka hårfibrerna, samtidigt som de tillför långvarig volym till dig hår.

Shu Uemura Color Lustre – Serien för färgat hår! Motverkar och begränsar att din färg sköljs ur, och lämnar håret fuktigt, levande och glänsande! Nyansförstärkande och tillför lyster och glans till ditt hår.

Våra Favoriter

Silk Bloom Masque - En reparerande hårinpackning till skadat hår som kompenserar på djupet utifrån hårfibrernas behov. Den unika formulan med arganolja reparerar hårfibrernas struktur och gör håret fylligt och silkesmjukt från rötterna till topparna. 

Color Lustre Shampoo- Ett glansgivande schampo för färgbehandlat hår som rengör och är skonsamt för hårbotten. Den unika formulan är berikad med en lipid inspirerad av en viktig beståndsdel i hårets naturligt skyddande barriär. 

Essence Absolue All-In-Oil Spray - Shu Uemura Essence Absolue All-in-Oil Spray är en vårdande stylingprodukt med mikrodroppar av Camelliamjölk som passar alla hårtyper. Produkten skyddar håret mot värme, ger näring, glans och kontrollerar friss.

Essence Absolue - Näringsgivande och skyddande essens med kameliaolja som skyddar håret mot uttorkning och skador från solens påverkan samtidigt som den ger intensiv näring.

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Shu Uemura Color Lustre Shu Uemura Muroto Volume Shu Uemura Silk Bloom Shu Uemura Styling Shu Uemura Ultimate Reset Shu Uemura Urban Moisture
Stäng och visa produkter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
45 produkter
Shu Uemura Essence Absolue
150ml 30ml
Y
Shu Uemura Essence Absolue

fr. 135 krfr. 180 krRek.pris 

5
Shu Uemura Silk Bloom Shampoo (300ml) Y
Shu Uemura Silk Bloom Duo Y
Shu Uemura Silk Bloom Duo

fr. 601 krfr. 800 krRek.pris 

0
Shu Uemura Essence Absolue All-In-Oil Spray (100ml) Y
Shu Uemura Ishi Sculpt Sculpting Paste (75ml) Y
Shu Uemura Kaze Wave Curl Mousse (150ml) Y
Shu Uemura Universal Balm (150ml) Y
Shu Uemura Universal Balm (150ml)

299 kr399 krRek.pris 

0
Shu Uemura Tsuki Shape Blow Dry Spray (200ml) Y
Shu Uemura Awa Volume Mousse (150ml) Y
Shu Uemura Awa Volume Mousse (150ml)

278 kr370 krRek.pris 

0
Shu Uemura Urban Moisture Conditioner (250ml) Y
Shu Uemura Ultimate Reset Shampoo (300ml) Y
Shu Uemura Urban Moisture Shampoo (300ml) Y
Shu Uemura Silk Bloom Conditioner (250ml) Y
Shu Uemura Urban Moisture Duo Y
Shu Uemura Urban Moisture Duo

fr. 601 krfr. 800 krRek.pris 

0
Shu Uemura Silk Bloom Masque (200ml) Y
Shu Uemura Silk Bloom Masque (200ml)

386 kr515 krRek.pris 

2
Shu Uemura Muroto Volume Shampoo (300ml) Y
Shu Uemura Ultimate Reset Serum (30ml) Y
Shu Uemura Urban Moisture Masque (200ml) Y
Shu Uemura Ultimate Reset Conditioner (250ml) Y
Shu Uemura Satin Design Polishing Milk (250ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄