Mizon

Mizon

Mizon är ett varumärke som ständigt kommer med nyheter då de hela tiden forskar fram nya innovativa produkter, ingredienser och formler. Detta görs med så högkvalitativa rena ingredienser som möjligt, utan att påverka prissättningen och kvaliteten av produkterna. Mizon utvecklar produkter som passar de känsligaste hudtyperna till de mer tåligare. När den Koreanska hudvårdsmarknaden introducerade sheet-maskerna på den svenska marknaden har de gjort succe!

Om Mizon

K-beautyfavoriten Mizon grundades år 2000 i Sydkorea av ett team forskare från Sydkoreas största skönhetskoncern Amore Pacific. Forskarna hade en vision om att skapa ett unikt och högkvalitativt varumärke till ett överkomligt pris så att så många som möjligt skulle ha tillgång att köpa produkter från Mizon.

Serier

Mizon Snigel Serie - Snigelsekret är en populär ingrediens bland koreansk hudvård och man ser det från flera olika märken. Snigelsekret låter förvisso exotiskt men det används i hudvård på grund av dess fantastiskt reparerande och läkande egenskaper. Det är perfekt för dig som är mer känslig eller reaktiv och behöver lugna huden samt återfukta på djupet.

Våra Favoriter

Mizon All In One Snail Repair Cream - En av de bästsäljande koreanska hudvårdskrämerna som sålts i miljontals exemplar i Asien. Mizon All-In-One Snail Repair Cream är en riktig hudhjälte som består av hela 92% snigelsekret.  Den här lättviktiga krämen återfuktar huden på djupet, förbättrar utseendet på fina linjer, dämpar rodnad, reducerar storleken på porer, förebygger uppkomsten av acne, minskar synligheten av acneärr och finnar. Snigelsekret verkar antiinflammatoriskt och antibakteriellt vilket gör den till en fantastisk ingrediens för att motverka acne.

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule - Den förbättrar hudens textur, ljusar upp pigmentfläckar, förminskar storleken på porerna samt skyddar och återfuktar. Snigelfiltrar verkar även antiinflammatoriskt och lindrar rodnad, irritation och acne vilket gör att den lämpar sig utmärkt för att behandla acnebenägen hud. Mizon Snail Repair Intensive Ampoule innehåller även peptider som verkar anti-aging, hyalyronsyra som återfuktar huden samt kakaoextrakt som är rik på antioxidanter. 

Mizon Vitalemon Sparkling Powder - En brusande ansiktsmask som inte är en ”mask” utan istället splashar du den i ansiktet för att på nolltid rensa huden från toxiner och orenheter. 

Mizon Aha & Bha Daily Clean Toner - Den här bästsäljande tonern har uppnått kultstatus inom koreansk hudvård! Den är omtyckt för sin förmåga att på ett skonsamt men effektivt sätt exfoliera huden så att den blir renare, klarare och får en fin lyster. Den balanserar hudens PH-värde efter rengöringen samtidigt som AHA-syra exfolierar bort döda hudceller och BHA-syra löser upp orenheter i porerna för att förebygga pormaskar och acne.

 


Läs mer Dölj information
Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
20 produkter
Mizon Snail Cushion Foam Cleanser (120ml)
Mizon Black Snail All In One Cream (75ml)
Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack (80ml)
Mizon Collagen 100 (30ml)
Mizon Collagen 100 (30ml)

279 kr 346 kr Rek.pris 

4
Mizon Collagen Power Lifting Cream (70ml)
Mizon Good Night White Sleeping Mask (50ml)
Mizon Egg White Bubble Cleanser (150ml)
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)
Mizon All In One Snail Repair Cream (75ml)

268 kr 387 kr Rek.pris 

21
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)
Mizon Snail Repair Intensive Ampoule (30ml)

258 kr 326 kr Rek.pris 

10
Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)
Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)

244 kr 340 kr Rek.pris 

7
Mizon Apple Smoothie Peeling Gel (120ml)
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)
Mizon Snail Repair Recovery Gel Cream (45ml)

151 kr 190 kr Rek.pris 

17
Mizon UV Sun Protector Cream (50ml)
Mizon Vitalemon Sparkling Powder (14pcs)
Mizon Aha & Bha Daily Clean Toner (150ml)
Mizon 8% Aha Peeling Serum (40ml)
Mizon 8% Aha Peeling Serum (40ml)

290 kr Rek.pris 

2
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)
Mizon Snail Repair Eye Cream (25ml)

191 kr 239 kr Rek.pris 

9
Mizon Peptide 500 (30ml)
Mizon Peptide 500 (30ml)

490 kr Rek.pris 

2

Leverans hem till dörren. Läs mer >