Mizon | Fri frakt & låga priser | Bangerhead

Mizon

Mizon


K-beautyfavoriten Mizon grundades år 2000 i Sydkorea av ett team forskare från Sydkoreas största skönhetskoncern Amore Pacific. Forskarna hade en vision om att skapa ett unikt och högkvalitativt varumärke till ett överkomligt pris så att så många som möjligt skulle ha tillgång att köpa produkter från Mizon.


Mizon kommer ständigt med nyheter då de hela tiden forskar fram nya innovativa produkter, ingredienser och formulan. Detta görs med så högkvalitativa rena ingredienser som möjligt, utan att påverka prissättningen och kvaliteten av produkterna. Mizon utvecklar produkter som passar de känsligaste hudtyperna till de tåligare.


Koreanska hudvårdsmarknaden tog sheet-maskerna till Sverige och de har gjort succe. Den populäraste Mizon-produkten på Bangerhead är just en sheet mask: Mizon Enjoy Vital-Up Time, Nourishing Mask. Det är en sheet mask som är djupt återfuktande och närande. Den innehåller avokado-extrakt som gör huden otroligt mjuk med en fantastisk lyster. Masken passar alla hudtyper men är speciellt framtagen för någon med väldigt torr hud.


En fantastisk serie som ingen får gå miste om är Mizons snigel-serie. Snigelsekret är en populär ingrediens bland koreansk hudvård och man ser det från flera olika märken. Snigelsekret låter förvisso exotiskt men det används i hudvård på grund av dess fantastiskt reparerande och läkande egenskaper. Det är perfekt för dig som är mer känslig eller reaktiv och behöver lugna huden samt återfukta på djupet.

Filter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
24 produkter

20-40% på utvald hårvård