Briogeo

Briogeo

Briogeo är inspirerat av New York Citys livfulla kultur och kärnvärden, som avspeglar en uppskattning av individualitet, positivitet och transparens. Produkterna är trendiga och det finns serier som passar för alla hårtyper.

Om Briogeo

Nancy Twine startade Briogeo hemma i hennes lägenhet i East Village i New York City. Hon upplevde att de naturliga hårvårdsprodukterna på marknaden inte höll vad de lovade så men hjälp av hennes mormor skapade dem märket Briogeo.

Alla produkter är 90 till 100 procent naturliga och förpackade i flaskor som är både återvunna och återvinningsbara. Briogeos sammansättningar är tillverkade utan djurförsök, är veganska och glutenfria.

Serier

Du kommer garanterat hitta en ny favorit bland Briogeos serier. Dessa är några att hålla utkik efter!

Curl Carisma - Innehåller sheasmör, quinoa extrakt och tomat som ger långvarig återfuktning för naturligt lockigt/vågigt hår. Lockarna blir definierade utan en frissig känsla.

Don't Despair, Repair! - Serien är utformad för dig med torrt och skadat hår. Innehåller nyponfröolja, mandelolja och B-vitamin för att verka reparerande och ge håret en hälsosam glans.

Be Gentle, Be Kind - En Superfood serie ger näring och återfuktning till torrt och livlöst hår. Frukt och grönsaksextrakt verkar vårdande och gör håret mjukt och följsamt.

Våra favoriter

Alla drömmer nog om ett välmående hår, och med Briogeo kan alla hitta något som passar just deras hårtyp. Här nedan har du några favoriter som du inte får missa!

Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask. En djupt återfuktande hårinpackning som reparerar skadat hår, ger håret en fin glans och motverkar att det bryts av.

Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-Exfoliating Shampoo. Ett lugnande och lätt exfolierande schampo som avlägsnar smuts och rester av stylingprodukter från hårbotten.

Be Gentle Be Kind Kale + Apple Replenishing Superfood Conditioner. Balsam med inspiration från en grön smoothie. Verkar vårdande och närande samtidigt som det främjar en välmående hårbotten.

Läs mer Dölj information
Filter
37 produkter
Briogeo Superfoods Hair Bar Kit Y
Briogeo Superfoods Hair Bar Kit

599 kr599 krRek.pris 

0
New

Leverans hem till dörren. Läs mer >