Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing

Hårvård och hudvård inspirerade av den skandinaviska skönheten med fokus på hög kvalité, hållbarhet och ett ekosmart tänk. Med grundarnas personliga och elektriska stil har de tagit fram innovativa produkter som alla kan använda.

Om Lernberger Stafsing

Varumärket grundades av Patrik Lernberger och Mattias Stafsing år 2011 med visionen att du ska få känna dig så snygg det bara går. Med bakgrund inom makeup, hårvård, tv och foto finns det mycket erfarenhet bakom framställningen av produkter.

Alla produkter tillverkas i Sverige från deras egna recept som inte innehåller några skadliga ingredienser. Fokus ligger på att erbjuda ärliga och resultatinriktade produkter med ett bra innehåll som stämmer överens med den moderna människans livsstil.

Serier

Scalp - En serie för dig som upplever en känslig, kliande och torr hårbotten. Produkterna är allergenfria, veganska och cruelty free samt fria från parabener och sulfater.

BB - Hårvårdserie inspirerad av professionell hudvård, för att vårda både hår och hårbotten. Produkterna är skapade för att skydda, reparera, återfukta och utjämna håret.

Silver - En serie produkter utvecklade för att hålla ditt blonda hår mjukt, lent och glansigt. Violetta pigment neutraliserar gula toner i blont, grått och vitt hår.

Våra favoriter

Med ett brett sortiment av hårvård och hudvårdsprodukter är det inte svårt att hitta nya favoriter. Här nedan listar vi några av våra favoriter som du kan kika närmare på.

Dryclean. Ett torrshampoo som ger en otrolig volym, textur och hållbar stadga. Sprayen mattar ner en fet hårbotten och ger en fräsch känsla mellan shamponeringar. Passar bra för alla hårtyper oavsett längd.

BB Cream Leave-in Treatment. Denna vårdande leave-in kräm tar bort frissighet och ger håret en naturlig glans. Produkten verkar reparerande, återfuktande och skyddande, samt ger ett värmeskydd. BB cream passar alla hårtyper som behöver en boost av fukt och vård.

SOS Barrier Repair Cream. En multivårdande kräm som återfuktar, balanserar, lugnar och motverkar hudirritation. Krämen stärker hudens skyddsbarriär och är perfekt att använda efter professionella ansiktsbehandlingar eller peeling.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
Produktserie
Lernberger Stafsing For Coloured Hair Lernberger Stafsing For Dry Hair Lernberger Stafsing For Volume Lernberger Stafsing Styling
Stäng och visa produkter
65 produkter
Lernberger Stafsing Anti-Blemish Serum (30ml)
Lernberger Stafsing Hair Vitamines (100ml)
Lernberger Stafsing Dryclean Soft (200ml)
Lernberger And Stafsing Dryclean
Brown
Lernberger Stafsing Shampoo Volume (250ml)
Lernberger Stafsing Hairspray Strong Hold (300ml)
Lernberger Stafsing Mr Salt Water Spray (200ml)
Lernberger Stafsing Blowdry (200ml)
Lernberger Stafsing Blowdry (200ml)

167 kr209 krRek.pris 

0
Lernberger Stafsing Heat Protect Spray (200ml)
Lernberger Stafsing Dry Wax Spray (200ml)
Lernberger Stafsing Rootlift Mousse
(200ml) (80ml)
Lernberger Stafsing Rootlift Mousse

fr. 71 krfr. 89 krRek.pris 

1
Lernberger Stafsing Fiber Mousse (200ml)
Lernberger Stafsing Shampoo For Moisture (250ml)
Lernberger Stafsing Conditioner Anti-flake & Anti-itch (200ml)
Lernberger Stafsing Scalp Serum (100ml)
Lernberger Stafsing Dryclean (80ml)
Lernberger Stafsing Conditioner Volume (200ml)
Lernberger Stafsing Hairspray Soft Hold (200ml)

💄 Dessa erbjudanden vill du inte missa. Klicka här > 💄