Lumene

Lumene

Med produkter inspirerade av den finska naturen har Lumene skapat ett stort produktutbud med hudvård, makeup och kroppsvård. Inga produkter testas på djur och hudvården är helt vegansk.

Om Lumene

1970 skapades Lumene och växte snabbt till att bli en av dem mest sålda kosmetikaprodukterna i Finland. Alla produkter skapas med den nordiska kvinnan i tanken, att det ska vara rena produkter som också tar vara på den nordiska naturen.

Genom att kombinera rent källvatten och andra noggrant utvalda ingredienser skapas effektiva hudvårds och makeupprodukter som förstärker hudens naturliga styrka, skönhet och lyster.

Serier

Valo - Serie som ger huden en boost av C-vitamin med hjälp av vilda hjortron och återfuktning från hyaluronsyra och rent nordiskt källvatten. Hyn upplevs mer strålande med en naturlig lyster. Valo Glow Reveal Peeling Mask kickar igång en trött och grå hud för en ny hälsosam glöd.

Lähde - För dig med en torr och känslig hud är den här serien perfekt. Djup återfuktning för en mjukare och mer jämn hud. Fukten kommer från ekologiskt nordisk björksav, hyaluronsyra och nordiskt källvatten.

Invisible Illumination - För en strålande hud med en fräsch och vacker lyster. Makeupprodukterna innehåller rent nordiskt källvatten för fukt och lystergivande hjortron. Storsäljaren Instant Glow Beauty Serum ger huden en naturlig lyster.

Våra favoriter

Att få en naturligt vacker hud med lyster och fukt har aldrig varit enklare. Här kommer våra toppfavoriter som du borde spana extra på!

Valo Glow Boost Essence. Detta underbara serum ger huden en boost av C-vitamin och nordiska hjortron. Hyaluronsyra återfuktar och stimulerar hudens naturliga kollagensyntes. Hyn upplevs slätare och mer strålande.

CC Color Correcting Cream. En unik 6–1 produkt som jämnar ut en ojämn hudton och rodnad. Den krämiga konsistensen appliceras lätt över huden och SPF 20 skyddar mot skadliga UVA och UVB strålar.

Lähde Hydration Recovery Aerating Gel Mask. Denna återfuktande ansiktsmask ger huden en behaglig, återfuktad och mjuk känsla. Nordisk björksav ökar hudens fuktnivå och nordiskt källvatten ger hyn ett friskt utseende.

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Stäng och visa produkter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 750 - 999 kr
Stäng och visa produkter
147 produkter
Lumene CC Color Correcting Cream SPF 20
Tan
Lumene Valo Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence (30ml)
Lumene Lähde Hydration Recharge Overnight Cream (50ml)
Lumene KIRKAS Radiance Boosting Toner (200ml)
Lumene Matte Oil-Control Foundation
Lumene Nordic Chic Eyebrow Shaping Wax
2 Grey Brown 3 Blond
Lumene Lähde Intense Hydration 24H Moisturizer (50ml)
Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF 20
Lumene Blur Longwear Makeup Setting Spray
Lumene Blur Longwear Makeup Setting Spray

129 kr 129 kr Rek.pris 

0
Lumene Blur 16H Longwear Foundation SPF 15
Lumene Valo Nordic-C Glow Refresh Hydrating Mist
50ml
Lumene Matte Pressed Powder
0 Translucent 1 Classic Beige 2 Soft Honey 3 Fresh Apricot 4 Warm Beige
Lumene Matte Pressed Powder

169 kr Rek.pris 

0
Lumene Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum (30ml)
Lumene Instant Glow Beauty Serum
Lumene Instant Glow Beauty Serum

349 kr Rek.pris 

4
Lumene Valo Glow Reveal Vitamin C Moisturizer (50ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >