NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Älskade över hela världen för sitt breda utbud av produkter och färger, trendiga specialprodukter och inte minst för priset. Med inspiration från soliga Los Angeles erbjuder NYX Professional Makeup ett stort sortiment av makeupprodukter som passar alla hudtyper och nyanser.

Om NYX Professional Makeup

Varumärket grundades av en ung entreprenör vid namn Toni Ko i Los Angeles 1999. När hon var endast 25 år gammal producerades den första produkten, en jumbo ögonpenna, som blev starten för företagets framgång. Till en början såldes bara hennes produkter till professionella makeupartister, men efter hög efterfrågan började de att säljas i butik.

NYX vill inspirera folk att våga testa nya makeuplooker och att vara kreativa med färger och texturer. Därför ligger företaget i framkant med en ständig utveckling av nya och innovativa sminkprodukter för att kunna erbjuda dem allra senaste trenderna ut till kunderna. NYX Professional Makeup är helt cruelty free och flera av produkterna i sortimentet är veganska.

Serier

Can´t Stop Won´t Stop - En serie basprodukter som ger din hud en matt look med full täckning som sitter hela dagen. Med det breda utbudet av nyanser i både foundation, concealer och puder kommer alla kunna hitta sin perfekta match.

Suede Matte - För sammetsmjuka läppar med en matt finish är dessa läpprodukter perfekt för dig! Du kan kombinera Suede Matte Lip Liner med Suede Matte Lipstick för ett extra fylligt och hållbart resultat.

Bare With Me - För dig som vill ha återfuktande produkter som låter huden andas och ger hyn en naturlig lyster. Hydrating Jelly Primer är en fantastisk primer som ger huden en riktig fuktboost och skapar en bra grund för till exempel foundation.

Våra favoriter

Med sitt breda utbud av nyanser, texturer och formulationer är det inte svårt att hitta en favorit bland NYX Professional Makeup. Här listar vi några av våra:

Micro Brow Pencil. En supertunn ögonbrynspenna som du enkelt kan fylla i dina ögonbryn med. Den smala spetsen ger dig precision och du kan bygga upp intensiteten genom att applicera mer produkt. Borsta sedan igenom brynen med borsten för ett naturligt och fylligt resultat.

Make-up Setting Spray. Få din makeup att hålla hela dagen och kvällen med den här lätta och fräscha misten. För dig som önskar ett matt resultat rekommenderar vi Matte Finish som minimerar glans, men vill du ha mer lyster så passar Dewy Finish bättre som ger ett naturligt glow.

Suede Matte Lip Liner. En silkesmatt läppenna som glider lätt på läpparna och ger mycket färg. Finns i över 60 nyanser och du kan enkelt matcha läppennan med Suede Matte Lipstick då båda motsvarar varandra i nyans med samma namn.
Läs mer Dölj information
Filter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
Produktserie
NYX Ansikte NYX Ögon
Stäng och visa produkter
414 produkter
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil
NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

fr. 90 kr fr. 129 kr fr. 99 kr Rek.pris 

54
NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil
Cocoa
NYX Professional Makeup Make-Up Setting Spray Matte
NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss
Vanilla Cream Pie
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara
NYX Professional Makeup Epic Ink Liner
NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner
Kitten Heels Los Angeles
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette
16 pan
NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil
NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil
Eyebrow Powder Pencil
NYX Professional Makeup Round Lipstick
NYX Professional Makeup Round Lipstick

59 kr 59 kr Rek.pris 

4
NYX Professional Makeup Eye Lash Curler
NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil
NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil

fr. 35 kr fr. 69 kr Rek.pris 

7
NYX Professional Makeup Concealer Wand
NYX Professional Makeup Concealer Wand

99 kr 79 kr Rek.pris 

20
NYX Professional Makeup Mineral Finishing Powder
NYX Professional Makeup Hot Singles Eye Shadow
NYX Professional Makeup Eyebrow Cake
Auburn / Red Black/ Gray

Leverans hem till dörren. Läs mer >