Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein erbjuder högpresterande och innovativa produkter som ger långvariga resultat för alla hudtyper. Helena Rubinstein andas lyx och exklusivitet och har i över hundra år introducerat nya innovationer och koncept tillsammans med några av världens mest avancerade kosmetiska laboratorier.

Om Helena Rubinstein

Helena Rubinstein föddes i Krakow 1872, men vid 22 års ålder lämnade hon och flyttade till Australien. Hon hade en plan på att skapa en ny typ av ansiktskräm sol skulle skydda huden mot sol och vind, men samtidigt vara återfuktande och 1902 öppnade hon sin första hudvårdssalong.

Hennes fokus låg på att anpassa hudvård efter hudtyp och detta var en helt ny filosofi att jobba efter. Hennes metod blev så efterfrågad av kvinnor världen över att hon hade specifikt utbildad personal som lärde ut hennes tekniker runt om Europa och USA.

Med hjälp av modern teknik och dagens forskning fortsätter Helena Rubinstein som varumärke att utveckla nya och innovativa produkter anpassade för alla hudtyper och hudtillstånd. Här på Bangerhead hittar du ett brett sortiment av hudvård, makeup och kroppsvård.

Serier

Powercell - Skyddande produkter som minimerar ålderstecken samt boostar cellförnyelsen i huden. Hyn får en jämnare och mjukare känsla med en fräsch lyster samtidigt som fina linjer och rynkor minskar.

Prodigy Cellglow - Med celler från blomman edelweiss ger dessa produkter en plumpande och återfuktande effekt på huden. Du får en naturlig lyster och hyn upplevs ungdomligare med en mjuk och behaglig känsla.

Re-Plasty - För att bekämpa djupare rynkor och linjer samt ge huden en fastare känsla så är det den här serien du ska kika närmare på. Produkterna verkar för att förbättra hudens elasticitet, ge en ökad spänst samt ge långvarig återfuktning.

Våra favoriter

Med Helena Rubinsteins breda kunskap i över 100 år kan man lita på att hennes produkter är fantastiska. Här nedan listar vi några favoriter som du inte får missa!

Magic Concealer. En magisk concealer som verkar återfuktande samt minimerar påsar och mörka ringar under ögonen. Ljusreflekterande partiklar ger dig en uppiggande effekt medan kamomill minskar puffighet.

Powercell Serum. Ett lätt serum som snabbt absorberas in i huden och ger en omedelbar fräsch känsla. Ansiktsserumet stimulerar cellförnyelsen för att minska synliga ålderstecken samt skydda huden mot yttre påfrestningar.

Lash Queen Mascara. Fantastisk mascara som kommer i flera olika varianter. Favoriten Feline Black ger en långa och fylliga fransar med mycket volym. Mascaran vårdar och gör fransarna silkeslena och lätta.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
70 produkter
Helena Rubinstein Magic Concealer
Y
Helena Rubinstein Magic Concealer

fr. 293 kr fr. 345 kr Rek.pris 

10
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black Set Y
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black Set

360 kr 360 kr Rek.pris 

0
New
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Black Set Y
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Black Set

360 kr 360 kr Rek.pris 

0
New
Helena Rubinstein Illumination Lips
Y
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza Y
Helena Rubinstein Illumination Lips 04 Y
Helena Rubinstein Eyebrow Pencil
Y
Helena Rubinstein Eyebrow Pencil

255 kr Rek.pris 

0
Helena Rubinstein Spider Eyes Mascara Base Y
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum
30ml 50ml 100ml
Y
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum

fr. 980 kr fr. 980 kr Rek.pris 

0
Helena Rubinstein Prodigy Cleanser (150ml) Y
Helena Rubinstein Nudit Deo Roll-On (50ml) Y
Helena Rubinstein Illumination Lips 01 Y

Leverans hem till dörren. Läs mer >