Beauté Pacifique | Fri frakt & låga priser | Bangerhead

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique erbjuder hudvårdsprodukter för en optimal hudhälsa på längre sikt. Med skonsamma produkter som stärker, återuppbygger och föryngrar huden såväl på hudytan som ner i hudens kollagennätverk.

Om Beauté Pacifique

Sen början av 1997 har den danska hudvårdsserien Beauté Pacifique utvecklats till ett internationellt erkänt varumärke som både skönhetsexperter och supermodeller lovordar. Produkterna utvecklades efter hudläkares önskemål om milda hudvårdsprodukter med A-vitamin. Med hjälp av ett avancerat forsknings och utvecklingsprogram framställdes produkterna som idag säljs över hela världen.

Produkterna är cruelty free och innehåller ingredienser av högsta kvalité. Här på Bangerhead.se hittar du ett brett sortiment av både hudvård, hårvård och kroppsprodukter från Beauté Pacifique.

Serier

Paradoxe - En aktiv hudvårdsserie som fördröjer åldrandeprocessen med hjälp av E och A-vitamin. Hyn får en fastare känsla med mindre synliga linjer och rynkor. Passar bra för dig som vill förebygga ålderstecken.

For Men - Serie ansiktsprodukter för män som passar för alla hudtyper och fokuserar på att ge en ren och fräsch känsla.  Produkterna verkar återfuktande, rengörande och skyddande.

Clinical Super 3 - Aktiva och starka A-vitamin produkter som förebygger och reparerar huden, vilket gör den mer robust och motståndskraftigare.

Våra favoriter

Med produkter för alla hudtyper kan du lätt hitta nya produkter som passar just din hud och behov. Här nedan listar vi våra favoriter från Beauté Pacifique!

Submersive Serum Paradoxe. Ett återfuktande ansiktsserum med squalane som mjukgör huden på lång sikt. Med hjälp av aktiva ingredienser så som reservatol minimeras ålderstecken, rodnad reduceras och solskador repareras. Ett superserum för dig med en mogen hy!

Instant Hydrating Mask. För dig med en torr och fuktfattig hy så är den här fuktmasken är riktig räddare i nöden! Ansiktsmasken återuppbygger och lyfter hudens fuktnivå och ger en skyddande barriär på hudens yttersta lager.

Vitamin A Eye Cream. En fantastiskt mjukgörande ögonkräm med A-vitamin som stimulerar tillväxten av kollagenfiber i huden. Fina linjer och rynkor minimeras samt att mörka ringar under ögonen reduceras. Huden upplevs spänstigare med en stärkande känsla.

Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
48 produkter
Beauté Pacifique Super 3 Booster Night Cream
100ml 50ml
Y
Beauté Pacifique Super 3 Booster Night Cream

fr. 499 kr

0
Beauté Pacifique Tyrostase (50ml) Y
Beauté Pacifique Tyrostase (50ml)

369 kr

0
Beauté Pacifique Pit Stop Deodorant Y
Beauté Pacifique Pit Stop Deodorant

279 kr

0
Beauté Pacifique Moisturizing Body Lotion Dry Skin
200ml 500ml
Y
Beauté Pacifique Moisturizing Body Lotion Dry Skin

fr. 369 kr

1
Beauté Pacifique Crème Métamorphique Night Cream
115ml 50ml
Y
Beauté Pacifique Crème Métamorphique Night Cream

fr. 589 kr

0