Olaplex

Olaplex

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Resultatet blir ett starkare och friskare hår! Processen går att jämföra med ett spindelnät; om nätet har många trådar blir det starkare och samma princip gäller för ditt hår. Olaplex har genom att hjälpa ditt hår skapa fler ”trådar”, flyttat gränsen för vad som är möjligt att göra med ditt hår utan att skada dess kvalitet.

Om Olaplex

Teknologin bakom Olaplex är framtagen av två av de ledande forskarna inom Material och Kemi, Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Olaplex har på bara två år fått över 40 utmärkelser runt omkring i världen och här i Sverige blev Olaplex utsedd till årets hårvårdsprodukt. Gör ditt hår en tjänst med Olaplex!

Serier

Olaplex No.1 & No.2 – Alla frisörers favorit! Skyddar och reparerar hårets svavelbindning i samband med att ditt hår färgas, slingas eller tonas.

Olaplex No.3 – Heron i ditt badrumsskåp som hjälper ditt hårs bindningar i gott skick mellan dina besök hos frisören.

Olaplex No. 4 & No.5- Efter flera års forskning och utvecklad, och idogt testande blev resultatet Olaplex schampo och balsam som passar alla hårtyper och kan med fördel användas dagligen.

Olaplex No. 6- No. 6 är en styling och leave-in crème med patenterad teknologi som skyddar, reparerar och återfuktar alla typer av hår. Produkten eliminerar även frizz.

Olaplex  No. 7- En extremt koncentrerad, fjäderlätt och reparerande stylingolja som inte bara ger glans, utan även stärker, mjukgör och förbättrar kvalitén på alla hyrtyper. Oljan innehåller även värmeskydd.

När behöver ditt hår Olaplex?

Om du går på salong och färgar ditt hår

Om du går på salong och bleker ditt hår

Om du går på salong och permanentar ditt hår

Om du använder plattång på ditt hår

Om du fönar ditt hår

Om du upplever ditt hår som slitet/skört


Läs mer Dölj information
Filter
Pris
200 - 299 kr
Stäng och visa produkter
5 produkter
Olaplex No.3 Hair Perfector (100ml) Y
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml) Y
Olaplex No7 Bonding Oil (30ml)

289 kr Rek.pris 

6
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml) Y
Olaplex No6 Bond Smoother (100ml)

289 kr Rek.pris 

4
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo (250ml) Y

Köp nu, betala i april. Se villkor >