Estée Lauder

Estée Lauder

Estée Lauder står för klassisk skönhet och en stark tro på att alla kvinnor är vackra. Produkterna utvecklas med kunden i tanken, dem ska vara lätta att använda och ge resultat som håller. Estée var en pionjär inom skönhetsbranschen och hennes arv lever vidare än idag med ett stort utbud av hudvård, kroppsvård, parfym och makeup.

Om Estée Lauder

Estée Lauder är utan tvekan ett av de mest ikoniska skönhetsvarumärken genom tiderna. Företaget grundades av Estée Lauder och hennes make Joseph Lauder redan 1946 och de byggde upp sitt företag tillsammans. 1946 skapades de första fyra produkterna och såldes i New York på Manhattan i salonger där Estée gav fria konsultationer och rådgivning.

Estée såg till att hennes produkter bara skulle säljas i de finaste och mest eleganta butikerna. Hennes tro på att lyssna och demonstrera produkterna på kunderna blev en succé. Idag är Estee Lauder en stor koncern med många kända märken under sig, som Clinique, MAC Cosmetics och Tom Ford med flera.

Serier

Revitalizing Supreme - Serien som fokuserar stort på anti-age och att minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Produkterna arbetar aktivt på att öka fastheten i huden och en härlig lyster.

Double Wear - Ett stort utbud av basprodukter för att passa alla hudtyper och hudtoner. Här kan du hitta både en nyans och en formula som passar just dig.

DayWear & NightWear - Återfuktande serie som boostar med antioxidanter som skyddar huden mot yttre påfrestningar. Serien innehåller flera krämer för olika hudtyper så du kan lätt hitta en som passar just dig.

Re-Nutriv - Denna fantastiskt lyxiga hudvårds serie arbetar effektivt på att minimera ålderstecken så som fina linjer, rynkor, minskad fasthet och mindre lyster. Många av produkterna innehåller Black Diamond Truffle Extract som ger en kraftfull anti-ageing effekt.

Våra favoriter

Hos Estée Lauder kan du hitta ett brett sortiment av hudvård, makeup, kroppsvård och doft. Här nedan listar vi några av våra favoriter!

Advanced Night Repair. Det här serumet har nog ingen missat. Detta anti-age serum minskar drastiskt fina linjer och rynkor samt ger en boost av fukt. Huden upplevs yngre och jämnare med en fin lyster. Finns även som en ögonkräm och ögonserum.

Double Wear Stay-in-Place Makeup. Full täckning, matt finish och finns i över 30 nyanser. Denna kultfavorit är vattenfast och garanterar ett jämnt resultat som håller länge. Finns även i en lättare variant Double Wear Nude Makeup om du vill ha lätt till medium täckning.

DayWear Anti-Oxidant 24H Moisture Cream SPF 15. Skyddande ansiktskräm som ger återfuktning i 24 timmar. Minskar de första ålderstecknen som torr och grå hud och fina torrhetslinjer. Finns i 2 varianter, en för dig med torr hud och en för kombinerad/normal hudtyp.

Bronze Goddess EdT. Drömma sig bort till en varm sandstrand gör vi nog alla lite då och då. Med varma toner av kokos, amber och sandelträ toppad med frisk mandarin ger den här parfymen en känsla av en varm sommardag året om.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
135 produkter
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
4W1 Honey Bronze
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

fr. 332 krfr. 490 krRek.pris 

71
Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex II
30ml 50ml
Y
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer
Y
Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Spf 45
Y
Estée Lauder Double Wear Pump To Double Wear Y
Estée Lauder Bronze Goddess Powder Bronzer
Medium Deep
Y
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black Y
Estée Lauder Lash Primer Plus (5ml) Y
Estée Lauder Lash Primer Plus (5ml)

214 kr270 krRek.pris 

0
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup
Ecru 1N2 Fresco 2C3 Desert Beige 2N1 Peble 3C2 Ivory Beige 3N1 Shell Beige 4N1 Porcelain 1N0
Y
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

fr. 364 krfr. 470 krRek.pris 

5
Estée Lauder Micro Precision Brow Pencil
Taupe
Y
Estée Lauder Pure Color Love Lipstick
Blaise Buff 100 Raw Sugar 110 Hot Streak 300 Bar Red 310 Burning Love 320 Strapless 130 Naked City 140 Wild Poppy 330 Crazy Beautiful 430
Y
Estée Lauder Pure Color Love Lipstick

fr. 197 krfr. 260 krRek.pris 

4
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil
Onyx Coffee Smoke Night Diamond Night Violet Sapphire Emerald Volt Pearl Electric Cobalt
Y
Estée Lauder Stay-in-Place Eye Pencil

fr. 169 krfr. 235 krRek.pris 

5

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄