The Ordinary | Fri frakt & låga priser | Bangerhead

The Ordinary

The Ordinary

The Ordinary är en serie produkter under ständig utveckling som erbjuder etablerade, effektiva kliniska teknologier som är framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form.

Om The Ordinary

The Ordinary tillhör företaget Deciem som bland annat har varumärkena NIOD och The Chemistry Brand. Deciem grundades 2013 och har idag ca 10 varumärken under sig. Med ett team av forskare specialiserade inom kemi och biokemi skapas produkter utefter deras kunders behov. Alla kunder ska känna att dem kan hitta produkter som passar just deras hudtyp, och det är The Ordinarys styrka.

Alla produkter från The Ordinary är helt cruelty free och är bland annat fri från parabener, sulfater och mineraloljor.

Serier

Hydrators & Oils - Återfuktande serum, oljor och krämer för ansiktet som mjukgör och skyddar huden. Natural Moisturizing Factors + Ha är en återfuktande ansiktskräm som kan användas som både dag och nattkräm, en favorit här på Bangerhead.

Direct Acids - En serie med produkter som verkar direkt exfolierande och peelande. Dessa produkter ska inte kombineras med varandra utan vara ett komplement till din hudvårdsrutin, man bör ha en viss försiktighet vid användning.

Vitamin C - För en strålande och jämn hy med naturlig lyster, har du här ett gäng produkter som inte gör dig besviken. Vitamin C är en effektiv antioxidant som verkar boostade för hudtonen samt minimerar ålderstecken.

Våra favoriter

Med ett stort sortiment av fantastiska hudvårdsprodukter kan det kännas knepigt att veta vad man ska testa. Här listar vi några favoriter som du inte får missa!

Hyaluronic Acid 2% + B5. Ett återfuktande serum som ger huden en rejäl boost med fukt! Hyaluronsyra kan dra till sig upp till 1000 gånger sin vikt i vatten vilket ger hyn en plumpad effekt, som om du druckit ett stort glas vatten för huden. Passar bra för dig med en torrare hy.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. En effektiv 10 minuters ansiktsbehandling med en exfolierande effekt. Aha verkar på hudens översta lager för att ljusa upp och jämna ut ytan, medan Bha motverkar tilltäpptheter. Denna behandling passar inte för känslig hud, samt man bör vara noga med solskydd vid användning.

Niacinamide 10% + Zinc 1%. Ett högkoncentrerat serum med vitaminer och mineraler för att minska orenheter. Niacinamid minimerar orenheter och zink verkar balanserande av talgproduktionen i hyn. Passar bra för dig med en normal/kombinerad hy som får finnar och plitor.

Filter
Produktserie
The Ordinary Antioxidants The Ordinary Colours The Ordinary Direct Acids The Ordinary Hair Care The Ordinary Hydrators & Oils The Ordinary More Molecules The Ordinary Retinoids The Ordinary Vitamin C
Stäng och visa produkter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr
Stäng och visa produkter
44 produkter
The Ordinary Serum Foundation
Y
The Ordinary Serum Foundation

89 kr

1
The Ordinary Coverage Foundation
Y
The Ordinary Coverage Foundation

99 kr

2
The Ordinary Buffet (30ml) Y
The Ordinary Buffet (30ml)

179 kr

0
The Ordinary Uneven Skin Texture Kit Y
The Ordinary Uneven Skin Texture Kit

436 kr

0
The Ordinary Dry Skin Kit Y
The Ordinary Dry Skin Kit

257 kr

1
The Ordinary Blemish Prone Skin Kit Y
The Ordinary Blemish Prone Skin Kit

227 kr

0
The Ordinary Hyperpigmentation Kit Y
The Ordinary Hyperpigmentation Kit

606 kr

0
The Ordinary EUK 134 0.1% (30ml) Y
The Ordinary EUK 134 0.1% (30ml)

99 kr

0
The Ordinary B Oil (30ml) Y
The Ordinary B Oil (30ml)

129 kr

0
The Ordinary Mature Skin Kit Y
The Ordinary Mature Skin Kit

397 kr

0
The Ordinary Dehydrated Skin Kit Y
The Ordinary Dehydrated Skin Kit

257 kr

0