The Ordinary

The Ordinary är en serie produkter under ständig utveckling som  erbjuder etablerade, effektiva kliniska teknologier som är framtagna för att sätta fokus på prissättning och ärlig kommunikation i hudvård. Varumärket skapades för att hylla integritet i sin mest ödmjuka och sanna form. Dess löfte är banbrytande, inte i de etablerade teknologierna som används, men i sin ärlighet och integritet. The Ordinary föddes för att inte låta vanliga teknologier få förkläs som innovationer.  The Ordinary är ”kliniska formuleringar med integritet”.

Alla DECIEM-produkter, i alla varumärken, inklusive The Ordinary, är fria från parabener, sulfater, mineralolja, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animaliska oljor, benzalkonium chloride, koltjärfärger, formaldehyd, kvicksilver, oxybenzon. DECIEM testar inte på djur och betalar inte andra för att göra det. Av denna anledning säljs inget av våra varumärken i Kina eftersom de kräver djurförsök för att få registrera produkter till försäljning.

 

Filter
Produktserie
The Ordinary Direct Acids The Ordinary Hydrators & Oils The Ordinary More Molecules The Ordinary Retinoids The Ordinary Vitamin C
Stäng och visa produkter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr
Stäng och visa produkter
25 produkter
The Ordinary “Buffet” (30ml)
The Ordinary “Buffet” (30ml)

179 kr

0

20% rabatt på produktkits och adventskalendrar* Se kampanjvillkoren > >