L'Oréal Paris

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris är dedikerade till att hylla mångfalden inom skönhetsindustrin och vill inkludera alla. Med hjälp av starka varumärkesambassadörer och ett brett sortiment av makeupprodukter vill L’Oréal Paris göra skönhet lättillgängligt och prisvärt, samtidigt som de erbjuder det allra senaste skönhetstrenderna.

Om L’Oréal Paris

L’Oréal Paris strävar alltid efter högsta möjliga kvalitet i sina produkter och banar vägen för framtidens skönhetsvård. Deras engagemang och värde­ringar baserade på autenticitet, respekt och närhet till kvinnor och män över hela världen har gjort dem till multietnisk ledare inom den globala skönhetsindustrin.

Med ett nyskapande tänk och en vilja att erbjuda de bästa produkterna till de mest förmånliga priserna till en så bred kundkrets som möjligt. En filosofi som manifesteras genom forskning i egna laboratorier och viljan att göra professionell expertis tillgänglig för alla.

Serier

True Match - En serie basprodukter i många nyanser där ju du ska kunna hitta en match efter din hudton/underton. Produkterna ger din hud en naturlig känsla som kan andas med en semi-matt finish.

Infaillible - För dig som söker produkter med hög täckningsgrad och lång hållbarhet så är det här du ska titta. Med ett brett urval av primer, bas, ögon och läpprodukter kan du enkelt skapa en look som sitter hela dagen.

Color Riche - För en färgglad look hittar du här framförallt läppstift som kompletterar varje look. Color Riche är ett heltäckande läppstift med satinfinish som ger mycket färg direkt, men om du vill ha en mer glossig look ger Color Riche Shine dina läppar en boost av fukt och färg.

Våra favoriter

L´Oréal Paris erbjuder prisvärda produkter som passar alla, så vi har listat några av våra favoriter som du bara inte får missa!

Paradise Extatic Mascara. En fantastisk mascara som ger dina fransar dramatisk volym och längd. Med en silkesmjuk formula som glider lätt över fransarna får du en fjäderlätt känsla hela dagen. Finns även i vattenfast version.

True Match Foundation. En favorit här på Bangerhead, en naturligt täckande foundation som låter huden andas. Innehåller E-vitamin som återfuktar och gör huden mjuk hela dagen. Finns i 21 nyanser och passar bra för dig med en torrare hudtyp.

Infaillible More Than Concealer. Fullt täckande concealer som har en återfuktande formula, men som sitter på plats hela dagen. Kan användas för att dölja mörka ringar, orenheter, samt kan användas som en fullt täckande foundation.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr
Stäng och visa produkter
146 produkter
L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black
L'Oréal Paris Telescopic Mascara Black

132 kr165 krRek.pris 

10
L'Oréal Paris False Lash Telescopic Mascara Extra Black
L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara Black
L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Black
L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim Intense Black
L'Oréal Paris Brow Artist Xpert
L'Oréal Paris Brow Artist Xpert

fr. 71 krfr. 89 krRek.pris 

2
L'Oréal Paris Mascara Black Double Extension Beauty Tubes
L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer
L'Oréal Paris Glow Chérie Glow Enhancer
Porcelain Glow 1 Light Glow 2 Medium Glow 3 Deep Glow 4
L'Oréal Paris True Match Foundation
2N Vanilla 1.5N Linen 5N Nude Sand 1C Ivory Rose 1W Golden Ivory 3W Golden Beige 1N Ivory 4D Naturel Dore 6.5D Caramel 11N Dark Coffee 0.5N Porcelaine 2W Golden Almond 4.5N True Beige 8N Cappuchino Dore 8C Nut Brown Toffee 8.5W 9C Deep Cool 9.5W Mohagany 10N Cocoa 10W Deep Golden 7.5W Golden Chestnut
L'Oréal Paris True Match Foundation

135 kr169 krRek.pris 

0
L'Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops
Watermelon
L'Oréal Paris True Match Powder
Rose Vanilla C2 Rose Ivory 1.R Vanilla 2.N Golden Ivory 1.D Deep Neutral 9.N Deep Golden 10.D
L'Oréal Paris True Match Powder

127 kr159 krRek.pris 

0
L'Oréal Paris Infallible 24 Stay Fresh Foundation
L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Mascara
L'Oréal Paris Bb Cest Magic
Dark 6
L'Oréal Paris Bb Cest Magic

119 kr149 krRek.pris 

0
L'Oréal Paris Color Riche Shine
L'Oréal Paris Color Riche Shine

119 kr149 krRek.pris 

0
L'Oréal Paris Unlimited Mascara Black
L'Oréal Paris Paradise Extatic White Primer
L'Oréal Paris Mascara Extra Black Voluminous X 5
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline

140 kr175 kr175 krRek.pris 

2
L'Oréal Paris Mascara Excess Black Volume Million Lashes