Sebastian Professional

Sebastian Professional

Professionell hårvård för den som bryr sig lite extra mycket om sitt hår. Forma, styla och vårda ditt hår med någon av produkterna ur Sebastians breda sortiment. . Sebastian tar både vård och styling på allvar och produkterna är därför effektiva, men samtidigt skonsamma och vårdande.

Om Sebastian Professional

Sebastian Professional blev redan under 1970-talet pionjärer inom innovativa stylingverktyg och tekniker som sedermera växte samman till en portfolio av klassiker som Shaper Hairspray och Potion 9. Idag är märket återlanserat och utvecklat särskilt för att inspirera både stylister och konsumenter och vi på Bangerhead är stolta att kunna presentera Sebastian i vårt sortiment.

Serier

Sebastian Professional Flow – Vårdande stylingprodukter, framtagna specifikt för att vara skonsamma mot ditt hår. Tanken är lätt som kashmir och mjukt som siden för intensivt närande hår.

Sebastian Professional Flex – Flex är serien för dig med lockar och innehåller produkter som kontrollerar frizz, definierar lockarna och ger glans utan att tynga ned. Äg dina lockar!

Sebastian Professional SEB. MAN - SEB MAN hyllar män i all deras rika mångfald genom att hjälpa dem omfamna de olika rollerna dem spelar och att inte låta sig definieras. Varje man är mycket mer än bara en son, en arbetare, en chef. Han är en fantastisk mix av möjligheter som inte kan, inte vill, bli placerad i en box. SEB MAN introducerar nu också ett nytt sortiment med hårvård, styling och grooming för mannen som vill välja sin egen väg.

Våra Favoriter

Sebastian Professional Dark Oil - Denna olja från Sebastian ger enkel styling och hårvård från hårbotten ut till topparna. Den slätar ut hårstråna, ger en mjukhet och lyster till håret samtidigt som den ger volym till varje enskilt hårstrå. Dark Oil innehåller både värmeskydd och UV-skydd och luktar fantastiskt gott.

Sebastian Professional Re-Shaper - Sebastian laddar om och introducerar sin bästsäljare. Den kontrollerande, omformbara och fuktavstötande sprayen går nu under namnet Re-Shaper. Variationsrik stadga som får varje rörelse att anta en form som håller sig intakt länge.

Sebastian Professional Potion 9 - Naturlig stil exponerad i all sin glans får Sebastian att utforska 9 sätt att bevara hårets stil och tillstånd. Följden blev den unika och näringsrika stylern, Potion 9. Aktiva botaniska oljor bevarar hårets naturliga tillstånd. En cocktail av skyddande ingredienser förenklar stylingen och lämnar håret med en förnyad glans.

Sebastian Professional Man The Purist - Schampot ger en härligt ren känsla till både hår och skalp. Berikad med Zinc Pyrithione som kämpar mot mjäll och reducerar en irriterad och kliande hårbotten.

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Sebastian Professional Flaunt Sebastian Professional Flex Sebastian Professional Flow Sebastian Professional Form Sebastian Professional Foundation Sebastian Professional SEB MAN
Stäng och visa produkter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr
Stäng och visa produkter
72 produkter
Sebastian Professional Dark Oil Gift Box Y
Sebastian Professional Dark Oil
95ml 30ml
Y
Sebastian Professional Dark Oil

fr. 175 kr Rek.pris 

1
Sebastian Professional Shine Define (200ml) Y
Sebastian Professional Dry Shampoo (75ml) Y
Sebastian Professional Dry Shampoo (75ml)

169 kr 159 kr Rek.pris 

0
Sebastian Professional Reset Shampoo
50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Reset Shampoo

fr. 69 kr Rek.pris 

0
Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Hair Conditioner
1000ml 50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Shampoo
1000ml 50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Thickefy Foam (190ml) Y
Sebastian Professional Re-Shaper
50ml 400ml
Y
Sebastian Professional Re-Shaper

fr. 119 kr Rek.pris 

1
Sebastian Professional Potion 9
150ml 50ml
Y
Sebastian Professional Potion 9

fr. 209 kr Rek.pris 

3
Sebastian Professional Penetraitt Shampoo
50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Hydre Shampoo
250ml
Y
Sebastian Professional Drynamic Shampoo (200ml) Y
Sebastian Professional Volupt Shampoo (250ml) Y
Sebastian Professional Texturizer (150ml) Y
Sebastian Professional Penetraitt Masque (150ml) Y
Sebastian Professional Penetraitt Conditioner
50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Mousse Forte
200ml
Y
Sebastian Professional Mousse Forte

315 kr 299 kr Rek.pris 

1
Sebastian Professional Liquid Gloss (50ml) Y
Sebastian Professional Liquid Gloss (50ml)

177 kr 315 kr Rek.pris 

0
Sebastian Professional Hydre Conditioner
50ml 250ml
Y
Sebastian Professional Texture Maker (150ml) Y