Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional

Spa behandling för ditt hår!

Schwarzkopf Professional ger dig den speciella känslan av en spabehandling för ditt hår; det blir föryngrat, livfullare och återfuktat. Får dig och ditt hår att bli av med det hektiska livet på samma gång som det berikar det med traditionella spaprodukter som blå lotus, vild ros och japanskt körsbär.

Om Schwarzkopf Professional

"Professional HairCare for You", är Schwarzkopf slogan och har blivit en välkänd slogan världen över. Budskapet innebär en strävan efter att hela tiden möta de förövningarna för professionell hårvård och har resulterat i nöjda kunder och framgång för varumärket. I över 120 år har Schwarzkopf erbjudit hårvård som står för kvalitet, expertis och innovation. Bu

Serier

Schwarzkopf Professional OSiS – Skapat för att du ska kunna skapa din egen signatur look! OSiS är en kreativ styling serie som pushar dina gränser för hur långt du kan gå i din styling.

Schwarzkopf Professional BC – En serie med avancerad teknologi för skadat och överpreparerat hår. Återfuktar och förebygger kluvna toppar. Välj mellan skyddande schampo, balsam eller vårdande masker.

Schwarzkopf Professional Igora – Välkommen till en värld av sanna färger! Igora erbjuder det bästa för färgat hår med noga utvalda ingredienser och produkter för att kunna erbjuda bästa möjliga resultat. Igora finns bland annat som intensivtoning, vårdande mousse och glansbehandling.

Våra Favoriter

OSiS Dust it Mattifying Powder - OSiS Dust it Mattifying Powder är en av Schwarzkopfs mest hyllade storsäljare. Ett lättanvänt puder som ger matt effekt, textur och extra volym till håret med långvarig effekt. Applicera måttligt och jobba in med cirkelrörelser för att forma håret.

Igora Vibrance 1-0 - Intensivtoning/lättfärg med en formula som stabiliserar och kontrollerar hårets inre fuktnivå under färgprocessen samt skyddar mot avbrutna hårstrån. Den ammoniak- och alkoholfria ’liquid to gel’-formulan är fantastiskt mjuk, lätt att blanda, applicera och skölja ur

BC Hyaluronic Moisure Kick Spray Conditioner – Spray balsam som reder omedelbart ut och återfuktar håret. Ger ett mjukt, friskt hår med naturlig glans.

OSiS Session Extreme Hold Hairspray- Schwarzkopf OSiS Session Extreme Hold Hairspray ger långvarig stadga. Innehåller UV-filter som skyddar håret mot solen. Produkten har en snabbtorkande formula som inte klibbar. 

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Schwarzkopf Professional Fibreplex Schwarzkopf Professional Igora Schwarzkopf Professional Mad about Curls Schwarzkopf Professional Mad about Waves Schwarzkopf Professional Novelle Schwarzkopf Professional OSiS
Stäng och visa produkter
Pris
Under 50 kr 50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr
Stäng och visa produkter
130 produkter
Schwarzkopf Professional Igora Vibrance
Y
Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

fr. 113 kr fr. 159 kr fr. 225 kr Rek.pris 

5
Schwarzkopf OSiS Session Extreme Hold Hairspray
100ml 300ml
Y
Schwarzkopf Professional OSiS Session Extreme Spray Duo Y
Schwarzkopf Professional OSiS Session Extreme Spray Duo

fr. 198 kr fr. 398 kr Rek.pris 

3
Schwarzkopf Professional BC Q10+ Time Restore Duo Y
Schwarzkopf Professional BC Q10+ Time Restore Duo

fr. 198 kr fr. 398 kr Rek.pris 

0
Schwarzkopf Professional OSiS Bouncy Curls (200ml) Y
Schwarzkopf Professional OSiS Grip (200ml) Y
Schwarzkopf Professional OSiS Grip (200ml)

99 kr 199 kr Rek.pris 

0
Schwarzkopf Professional OSiS Dust It (3x10g) Y
Schwarzkopf Professional BC Hyaluronic Moisure Kick Duo Y
Schwarzkopf Professional BC Hyaluronic Moisure Kick Duo

fr. 198 kr fr. 398 kr Rek.pris 

0
Schwarzkopf Professional OSiS Curl Honey (150ml) Y
Schwarzkopf Professional OSiS Flatliner (200ml) Y
Schwarzkopf Professional Novelle Mousse (200ml) Y

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄