Bobbi Brown

Bobbi Brown

New York-märket Bobbi Brown ger kvinnor möjlighet att äga sin individualitet och framhäva sin naturliga skönhet. Bobbi Browns produkter är skapade med en naturlig, hälsosam och strålande look i åtanke. Utforska och lyft fram det unika hos dig!

Om Bobbi Brown

Varumärket grundades 1991 i New York City av entreprenören och makeupartisten Bobbi Brown. Hon fick sitt genombrott som makeupartist när hon sminkade Naomi Campbell för hennes Vogue omslag. Efter detta släppte hon en liten linje med 10 läppstift som banade vägen för hennes framgång.

För Bobbi Brown är skönhet unikt - aldrig perfekt. Märket har som ambition att ge varje kvinna verktygen och kunskapen att framhäva det allra bästa dragen hos sig själv. Inte ändra det du ser, utan skapa vem du är. Självförtroende är allt och smink är dit verktyg att stärka karaktär, utstrålning och stil. Varumärket finns idag i 74 länder runt om i världen och ägs sedan 1995 av Estee Lauder Companies.

4 Steg till en naturlig bas:

Steg 1: Starta alltid med en väl rengjord och återfuktad hud. Hydrating Face Cream passar bra för dig med en normal hudtyp, medan Vitamin Enriched Face Base passar bäst för dig med en torr hudtyp.

Steg 2: En primer får makeupen att sitta hela dagen. Extra Illuminating Moisture Balm ger huden en fantastisk lyster och fungerar bäst för torr hud. Primer Plus Mattifier döljer synliga porer och kontrollerar oljeproduktionen, bra för dig med en kombinerad/oljig hudtyp.

Steg 3: Applicera foundation där du behöver täckning, se till att matcha din nyans med halsen för ett naturligt resultat. Stick Foundation är lite mer återfuktande, medan Skin Long-Wear Foundation ger en mer matt finish.

Steg 4: Avsluta med concealer under ögonen och på blemmor/ojämnheter. Du kan först applicera en corrector för att neutralisera t.ex. blåa eller röda toner, för att sedan lägga en concealer ovanpå där det behövs.

Våra favoriter:

Med 30 års erfarenhet av makeup och hudvård kan du känna du lita på att Bobbi Browns produkter kommer ge dig en fantastisk hud. Här nedan listar vi några av våra favoriter du absolut inte får missa!

Vitamin Enriched Face Base. En av Bobbi Browns absoluta storsäljare. En oljefri kräm med fyllig konsistens som förbereder huden för makeup. Bassiasmör återfuktar medan A-vitamin och morotsextrakt minimerar fina linjer och rynkor. Passar bra för dig med en torr hudtyp.

Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15. För en full täckning och lång hållbarhet upp till 16 timmar ger denna foundation dig en matt finish som känns viktlös på huden. Ger en mjuk och smidig känsla samtidigt som huden får andas.

Luxe Lip Color. Ett fantastisk fint läppstift som finns i två varianter, matt och satin. Läpparna lämnas återfuktade med ett kraftfullt pigment som ger en levande färg. Med ett stort utbud av nyanser kommer du definitivt hitta en ny favorit!
Läs mer Dölj information
Filter
124 produkter
Bobbi Brown Extra Lip Tint
Bobbi Brown Extra Lip Tint

345 kr Rek.pris 

4
Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss
01 Pink Sunset 02 Sunkissed
Bobbi Brown Crushed Oil-Infused Gloss

280 kr 280 kr Rek.pris 

0
Bobbi Brown Hydrating Water Fresh Cream 01 (50ml)
Bobbi Brown The Clutch Classics
Bobbi Brown The Clutch Classics

340 kr Rek.pris 

0
Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick Ruby Slipper
Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick
Ruby Slipper
Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick

390 kr Rek.pris 

0
Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder
Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder
Bare Nude Buff
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Bobbi Brown Skin Foundation Stick

450 kr Rek.pris 

1
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier
Bobbi Brown Primer Plus Mattifier

385 kr Rek.pris 

1
Bobbi Brown Perfectly Defined Gel Eyeliner
Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil
Mahogany Espresso Saddle
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black
Bobbi Brown Shimmerbrick
Bronze Beige
Bobbi Brown Shimmerbrick

fr. 495 kr Rek.pris 

0
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Punsch
Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Nude
Bobbi Brown Crushed Lip Color
Bobbi Brown Crushed Lip Color

300 kr Rek.pris 

3
Bobbi Brown Crushed Lip Color Angel
Bobbi Brown Crushed Lip Color Plum
Bobbi Brown Crushed Lip Color Ruby
Bobbi Brown Crushed Lip Color Blackberry
Bobbi Brown Crushed Lip Color Bare
Bobbi Brown Crushed Lip Color Babe

Leverans hem till dörren. Läs mer >