Bobbi Brown

Bobbi Brown

Ett globalt skönhetsmärke som ger kvinnor möjligheten att omfamna och framhäva sin individuella skönhet. Med både hudvårdsprodukter och makeup av hög kvalité kan du skapa en vacker och strålande hud.

Om Bobbi Brown

Varumärket grundades 1991 i New York City av entreprenören och makeupartisten Bobbi Brown. Hon fick sitt genombrott som makeupartist när hon sminkade Naomi Campbell för hennes Vogue omslag. Efter detta släppte hon en liten linje med 10 läppstift som banade vägen för hennes framgång.

Bobbi Brown vill lyfta kvinnors skönhet med känslan av att känna sig och se ut som sig själv, bara lite mer självsäker. Varumärket finns idag i 74 länder runt om i världen och ägs sedan 1995 av Estee Lauder Companies.

4 Steg till en naturlig bas:

Steg 1: Starta alltid med en väl rengjord och återfuktad hud. Hydrating Face Cream passar bra för dig med en normal hudtyp, medan Vitamin Enriched Face Base passar bäst för dig med en torr hudtyp.

Steg 2: En primer får makeupen att sitta hela dagen. Extra Illuminating Moisture Balm ger huden en fantastisk lyster och fungerar bäst för torr hud. Primer Plus Mattifier döljer synliga porer och kontrollerar oljeproduktionen, bra för dig med en kombinerad/oljig hudtyp.

Steg 3: Applicera foundation där du behöver täckning, se till att matcha din nyans med halsen för ett naturligt resultat. Stick Foundation är lite mer återfuktande, medan Skin Long-Wear Foundation ger en mer matt finish.

Steg 4: Avsluta med concealer under ögonen och på blemmor/ojämnheter. Du kan först applicera en corrector för att neutralisera t.ex. blåa eller röda toner, för att sedan lägga en concealer ovanpå där det behövs.

Våra favoriter:

Med 30 års erfarenhet av makeup och hudvård kan du känna du lita på att Bobbi Browns produkter kommer ge dig en fantastisk hud. Här nedan listar vi några av våra favoriter du absolut inte får missa!

Vitamin Enriched Face Base. En av Bobbi Browns absoluta storsäljare. En oljefri kräm med fyllig konsistens som förbereder huden för makeup. Bassiasmör återfuktar medan A-vitamin och morotsextrakt minimerar fina linjer och rynkor. Passar bra för dig med en torr hudtyp.

Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15. För en full täckning och lång hållbarhet upp till 16 timmar ger denna foundation dig en matt finish som känns viktlös på huden. Ger en mjuk och smidig känsla samtidigt som huden får andas.

Luxe Lip Color. Ett fantastisk fint läppstift som finns i två varianter, matt och satin. Läpparna lämnas återfuktade med ett kraftfullt pigment som ger en levande färg. Med ett stort utbud av nyanser kommer du definitivt hitta en ny favorit!
Läs mer Dölj information
Filter
126 produkter
Bobbi Brown Corrector
Bobbi Brown Corrector

295 krRek.pris 

0
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Taupe Truffle
Bobbi Brown Extra Lip Tint
Bare Raspberry Bare Nude Bare Punsch Bare Pink Bare Melon
Bobbi Brown Extra Lip Tint

345 krRek.pris 

3
Bobbi Brown Hydrating Face Cream (50ml)
Bobbi Brown Blush
Pale Pink
Bobbi Brown Blush

325 krRek.pris 

1
Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Bobbi Brown Creamy Concealer Kit
Ivory Warm Ivory Sand Beige Natural
Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil
Blonde Mahogany Espresso Saddle Rich Brown
Bobbi Brown Smokey Eye Mascara Black
Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Melon
Bobbi Brown Extra Lip Tint Bare Punsch
Bobbi Brown Crushed Lip Color
Bobbi Brown Crushed Lip Color Babe
Bobbi Brown Crushed Lip Color Cali Rose
Bobbi Brown Crushed Lip Color Bitten
Bobbi Brown Crushed Lip Color Baby
Bobbi Brown Crushed Lip Color Cranberry
Bobbi Brown Crushed Lip Color Plum
Bobbi Brown Crushed Lip Color Ruby
Bobbi Brown Crushed Lip Color Blackberry
Bobbi Brown Crushed Lip Color Bare

Leverans hem till dörren. Läs mer >