Davines

Davines

Som ett av Europas snabbast växande varumärken fokuserar Davines på kvalitet, och satsar på att skapa de allra bästa produkterna med omtanke och respekt för såväl människa som miljö. Ingredienserna är vetenskapligt framtagna och är till en hög grad naturliga.

Om Davines

Davines såg dagens ljus år 1983 när Bollatifamiljen grundade bolaget i Parma, Italien. Det började som ett högklassigt laboratorium som producerade hår- och hudvårdsprodukter åt olika skönhetsföretag. Efter att ha samlat expertis i över tio år togs beslutet om att starta en egen produktlinje. Ända sedan början har fokus lagts på att skapa kvalitetsprodukter med vetenskapligt bevisade egenskaper. Genom högklassiga, naturliga ingredienser, vetenskaplig noggrannhet och respekt för miljön har Davines tagit världen med storm.

Serier

Davines Alchemic – Serien är shampoo och balsan med en rena pigment som stärker och ljusar upp både naturligt och färgat hår. Produkterna är toningar som inte är permanenta och ger dig friheten att experimentera med färger utan att du behöver oroa dig för långvariga effekter. Använd dem var för sig eller våga mixa!

Davines OI – OI familjen är Davines bästsäljande och prisvinnande serie som fungerar som en daglig rutin och styling agent. Produkterna innehåller Roucou oil som ger en extraordinär glans och mjukhet till alla hårtyper.

Davines More Inside – Allt för din styling! Serien innebär en bred variation av nyckelprodukter för alla möjliga stylinglooker. Produkterna är framtagna för att användas antingen var för sig eller som komplement till varandra, för att erbjuda bästa resultat. Oavsett vad du är ute efter, kommer resultatet bli definierat och flawless!

Våra favoriter

Davines OI Oil - Olja som gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner. Reder ut håret och motverkar frissighet. Innehåller roucouolja.

Davines OI Schampoo- Krämigt shampo som är skonsamt och fuktgivande och passar alla hårtyper. Efter tvätt så är håret mjukt, friskt och glänsande redan från första användningen. Innehåller roucou olja och aktiva ingredienser från rosolja som ger håret fantastiskt glans.

Davines Love Smoothing Conditioner- Balsam för frissigt och rebelliskt hår! Utslätande som även ger återfuktning. innehåller Minuta olivextrakt som är rik på fettsyror och vitaminer.

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer- Primer i sprayform för alla hårtyper som gör håret fylligare och skyddar mot fukt. Detta är seriens superprodukt och ett viktigt hjälpmedel för att åstadkomma perfekt och avancerad föning. Den har en osynlig och naturlig effekt.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr
Stäng och visa produkter
Produktserie
Davines Alchemic Davines Authentic Formulas Davines Essential Haircare Davines More Inside Davines Naturaltech Davines OI Davines SU Davines Your Hair Assistant
Stäng och visa produkter
154 produkter
Davines OI All In One Milk (135ml)
Davines Oi/Oil (135ml)
Davines Oi/Oil (135ml)

322 krRek.pris 

12
Davines OI Shampoo (280ml)
Davines OI Shampoo (280ml)

223 kr279 krRek.pris 

13
Davines OI Conditioner (250ml)
Davines OI Conditioner (250ml)

239 kr299 krRek.pris 

9
Davines Oi/Oil 50ml
Davines Oi/Oil 50ml

179 krRek.pris 

22
Davines Nounou Hair Mask (250ml)
Davines Minu Shampoo (250ml)
Davines Minu Shampoo (250ml)

227 krRek.pris 

1
Davines Love Smoothing Duo
Davines Love Smoothing Duo

518 krRek.pris 

1
Davines Oi Hair Butter (250ml)
Davines Oi Hair Butter (250ml)

319 krRek.pris 

7
EKO
Davines Minu Hair Mask (250ml)
Davines Love Smoothing Shampoo (250ml)
Davines Naturaltech Renewing Duo
Davines Nounou Shampoo (250ml)
Davines Love Curl Hair Mask (250ml)
Davines Melu Shampoo (250ml)
Davines Melu Shampoo (250ml)

269 krRek.pris 

1
Davines Love Curl Conditioner (250ml)
Davines Nounou Conditioner (250ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >