Elizabeth Arden

Elizabeth Arden

I 100 år har Elizabeth Arden varit en visionär i skapandet av skönhetsprodukter och har introducerat flera innovativa produkter på marknaden. Med ett brett sortiment av makeup, hudvård, kroppsvård och doft har Elizabeth Arden blivit en stark pelare i skönhetsbranschen.

Om Elizabeth Arden

Elizabeth Arden, född Florence Nightingale Graham reste från Kanada till New York City för att öppna sin första salong, Red Door på Fifth Avenue. Elizabeths vision var att skönhet inte skulle maskeras av smink utan vara ett samband av vetenskap och naturen.

Filosofin bakom varumärket är att inkludera hudvård, kost och motion för att uppnå sin ultimata skönhet. Hon själv var alltid involverad i skapandet av nya produkter och var noga med att varje hudvårdsformulation skulle ha en vetenskaplig bakgrund.

Elizabeth var först med bland annat ögonmakeup för kvinnor i USA, skönhetsprodukter i resestorlekar samt att träna upp och utbilda ett team av skönhetsexperter som reste runt och introducerade hennes produkter för kunder.

Serier

Eight Hour - Skapad för att verka skyddande och återfuktande för en torr och skadad hud. Idéen kom då en av Elizabeths kunders son hade skrapat sitt knä, applicerat krämen och 8 timmar senare var såret nästan läkt.

Prevage - En stärkande serie med superantioxidanten Idebenone för att förbättra hudens naturliga skydd mot miljöföroreningar. Favoriten anti-aging intensive repair daily serum förbättrar omedelbart fina linjer och rynkor, samt gör huden med strålande.

Ceramide - En serie riktad mot att reparera hudens barriärfunktion, minska fina linjer och öka återfuktningen på hudytan. Med en mer koncentrerad mängd ingredienser får du ett effektivare och kraftfullare resultat.

Superstart - Med hjälp av plantextrakt och probiotika stärks hudens naturliga skydd för att minska yttre påfrestningar. Superstart boostar cellernas förnyelseprocess för en fräsch hud med en ungdomlig lyster och fastare känsla.

Våra favoriter

Det är inte svårt att hitta favoriter från Elizabeth Ardens sortiment, och här nedan listar vi några av våra favoriter.

Eight Hour Cream Skin Protectant. En kundfavorit här på Bangerhead och vi förstår varför! En universal kräm som hjälper till att lindra mindre hudirritationer, återfuktar och lugnar en torr hud. Finns även i en parfymfri variant.

Ceramide Capsules. Högt koncentrerade kapslar fyllda med ansiktsserum för att ge huden en boost. Välj mellan original för fukt, retinol för anti-age effekt eller vitamin C för en jämnare hudton. Kapslarna kommer i flera storlekar perfekt att ta med på resan.

Green Tea Honey Drops Body Cream. En fuktgivande bodylotion berikad med äkta honung och grönt te extrakt som hjälper att vårda och lugna en torr hud. Doften ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
98 produkter
Elizabeth Arden White Tea EdT (30ml)
Elizabeth Arden Ceramide Capsules Hyaluronic Acid
60pcs 30pcs
Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Lip Stick Sheer Tint SPF 15
Blush Plum Berry
Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom EdT
50ml 100ml
Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom EdT

fr. 330 krfr. 300 krRek.pris 

0
Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara
Elizabeth Arden Flawless Finish Mousse Makeup

Leverans hem till dörren. Läs mer >