Elizabeth Arden lanserar en ny anti-aging-serie
2022-09-02
Bekanta dig med Elizabeth Arden White Tea Skin Solution – en högpresterande kollektion med naturliga, veganska ingredienser. Produkterna berikar och återställer hudens fukt- och försvarsbarriär samtidigt som de motverkar synligheten av fina linjer. Kollektionen består av fyra produkter som tillsammans bildar en hudvårdsrutin som passar alla hudtyper.Gentle Purifying Cleanser
Denna gelformulerade rengöring berikad med myrtenblad avlägsnar orenheter, lugnar och återfuktar huden. Massera in en liten mängd produkt på fuktad hud, undvik ögonområdet. Tillför vatten och massera gradvis in i huden. Skölj noggrant av.Fortifying Bi-Phase Oil Serum
Ett lätt och snabbabsorberat serum med två faser. Den översta fasen innehåller vit te-olja som ger näring till hudbarriären och den nedre fasen innehåller EGCG som stramar upp, ger lyster och jämnar ut hudtonen. Skaka väl för att blanda de två faserna, massera in 3–5 droppar på rengjord hud, morgon och kväll.

Replenishing Micro-Gel Cream
En återfuktande gelkräm fylld med över 6000 mikrodroppar av antioxidantrik vit te-olja. Te-oljan har inkapslats i växtbaserat alg-derivatmembran vilket gör det möjligt att få fram en precis mängd som hålls fräsch, ren och potent fram till applicering. Produkten innehåller även Angleica Root-extrakt som hjälper att framhäva hudens naturliga lyster.

Brightening Eye Gel
En uppfriskande gelkräm för ögonområdet med över 2000 inkapslade mikrodroppar av antioxidantrik vit te-olja. Produkten innehåller även havsekextrakt som arbetar för att reducera pigmenteringar och blåa partier under ögonen, samtidigt som den återfuktar och minskar synligheten av fina linjer.
510 kr Rek.pris 680 kr
218 kr Rek.pris 290 kr
495 kr Rek.pris 660 kr
368 kr Rek.pris 490 kr

Produkter från artikel