Ole Henriksen

Ole Henriksen

Ole Henriksen tror på att med kontinuerlig exfoliering, omvård och lugn, uppnår du den omtalade “Ole-Glow”.  Varje produkt i sortimentet kombinerar effektiva och kraftfulla naturliga växtextrakt och essentiella fettsyror för att råda bot på varje hudproblem. Alla produkterna från Ole är cruelty-free.

Om Ole Henriksen

Hollywood-stjärnornas hudvårdsguru Ole Henriksen växte upp i en liten by i Danmark. Hans resa mot hudvården började redan i tonåren när han utvecklade en svår acne. Intresset för hudvård växte sig ännu mer när han fick professionell hjälp som gav goda resultat.

Ole lanserade produkterna år 1984 och gjorde dem lättanvända, effektfulla och lekfulla. De färgglada förpackningarna är en fröjd för ögat och gör det lätt att följa de olika serierna för olika hudtyper.

Serier

Truth - En serie fullpackad med C-vitamin som boostar huden och ger den en härlig lyster. Produkterna tacklar också dem första ålderstecken samt ger huden en klar och mer jämn känsla.

Balance - Serien för dig med kombinerad hy som vill kontrollera oljeproduktionen, minimera porerna och balansera huden. Produkterna innehåller även glykolsyra och AHA för att ge huden en lätt exfolierande effekt.

Transform - En anti-age serie som jobbar effektivt på fina linjer och rynkor. Huden får en finare struktur och upplevs jämnare samtidigt som pigmentfläckar minimeras.

Nurture - Återfuktning för en mjukare och smidigare hud hittar du i den här serien. Produkterna ger huden en boost av intensiv och långvarig fukt samt skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Våra favoriter

Ole Henriksen värnar både om naturen och din hud, vilket återspeglar sig i dem underbara produkterna. Här nedan listar vi några av våra favoriter som du inte får missa!

Banana Bright Eye Cream. Ett kraftpaket till ögonkräm som är omöjlig att inte älska. Krämen innehåller C-vitamin och bananpuder som ljusar upp, ger fukt och reducerar mörka ringar. Ger också längre hållbarhet till din concealer.

Truth Serum. I detta superhärliga ansiktsserum hittar du Oles favoritingrediens, C-vitamin. Ett föryngrande serum som ger lyster, stramar upp och återfuktar huden. Kollagen främjar hudens elasticitet samt aloe vera som mjukgör.

Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme. Vakna upp med ny fräsch hud med hjälp av den här fantastiska nattkrämen. Innehåller bakuchiol som är ett naturligt alternativ till retinol som bekämpar alla ålderstecken.

Balancing Force Oil Control Toner. Ett milt ansiktsvatten som rengör huden och samtidigt minimerar porerna. Gykolsyra, AHA och BHA exfolierar och avlägsnar döda hudceller som kan täppa till porerna medan grönt te extrakt håller huden matt.

Läs mer Dölj information
Filter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
Produktserie
Ole Henriksen Balance Ole Henriksen Nurture Ole Henriksen Transform Ole Henriksen Transform Plus Ole Henriksen Truth
Stäng och visa produkter
31 produkter
Ole Henriksen Truth Serum (30ml)
Ole Henriksen Truth Serum (30ml)

560 kr700 krRek.pris 

1
Ole Henriksen Truth Express The Truth
50ml
Ole Henriksen Lets Get Luminous Set
Ole Henriksen Lets Get Luminous Set

470 kr587 krRek.pris 

10
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set

828 kr1035 krRek.pris 

4

Leverans hem till dörren. Läs mer >