Spänst, SPF och lyster med Revitalizing-serien från Estée Lauder
2024-04-17
Vi guidar dig genom våra favoriter från Estée Lauders Revitalizing-serie som ger din hud den ultimata vårboosten – vi alla längtat efter.

Våren är här och det är dags att ge din hud den kärlek den förtjänar. Estée Lauder’s serie Revitalizing serie passar dig som är ute efter fukt, lyster och spänst – som pricken över i: lanseras nu Revitalizing Supreme+ Youth Power Crème med SPF 25 – perfekt för vårsäsongens starka strålar.

Vi har listat våra favoriter från serien för en ultimat vårrutin.Hudvårdsrutin med Estée Lauders Revitalizing-serie

Steg 1. Krämen som ger dig allt i ett

Utöver att nya Revitalizing Supreme+ Youth Power Crème SPF 25 är en perfekt bas för att skydda huden mot solen, är krämen berikad med det exklusiva moringaextraktet – vilket lämnar dig med en härlig vårlyster och återfuktad hud. Den är även rik på antioxidanter som skyddar barriären. Dessutom kan den hjälpa hudens naturliga förmåga att reparera och förnya sig själv, vilket över tid kan leda till ett fastare resultat och mindre linjer.

Innan du applicerar dagkrämen kan du gå in med ett reparerande serum. Kultklassikern Advanced Night Repair Serum är ett älskvärt val, eftersom det inte bara återfuktar på djupet och minskar porer, utan även skyddar huden mot yttre miljöpåverkan.Steg 2. Ljusa upp ögonområdet

Om du även vill jobba på ögonområdet så kan du addera Revitalizing Supreme+ Cell Power Eye Balm i din rutin. Den minskar synliga tecken på trötthet och stress genom att återfukta och ljusa upp ögonområdet. Den lyxiga formulan smälter in i huden utan att lämna en kladdig eller fet känsla – vilket gör den idealisk för både dag och natt.Steg 3. Förnya hudens celler under natten

Efter att du rengjort ansiktet och applicerat ditt reparerande serum kan du avsluta med Revitalizing Supreme+ Night Creme som har samma vårdande egenskaper som dagkrämen. Denna fylliga formula är berikad med extrakt av lavendelblomma som hjälper till att förnya och fylla på hudens celler på ett naturligt sätt över natten.

Läs mer om hur flera av produkterna i Revitalize serien kan förbättra din hud här.
Great Deal
1 053 kr Rek.pris 1 405 kr
Great Deal
732 kr Rek.pris 885 kr
Great Deal
Estée Lauder
649 kr Rek.pris 655 kr
Great Deal
1 001 kr Rek.pris 1 335 kr

Produkter från artikel