SkinCeuticals nya anti-age- serum – “magi på flaska”
2024-05-22
Här är allt du behöver veta om SkinCeuticals nya anti-age-serum Cell Cycle Catalyst – som är det perfekta serumet för en ultimat anti-age-rutin.

SkinCeuticals är hudvårdsmärket som ligger i framkant när det kommer till vetenskaplig expertis och älskvärda resultat. Vi blickar mot ett varierat sortiment – från skyddande favoriter till anti-aging, där deras senaste tillskott Cell Cycle Catalyst, utmärker sig lite extra.Ett skonsamt anti-ageing-serum som är det perfekta första steget i din anti-ageing-rutin. Berikat med en unik blandning av syror, inklusive multisyrakomplex, som försiktigt exfolierar huden och påskyndar dess naturliga förnyelsecykler. Men också taurin, som stimulerar förnyelsen av hudbarriären samt hjälper till att bevara fukten i huden.

Cell Cycle Catalyst, eller om man ska säga; magi på flaska, kommer med en del härliga resultat. Förutom att den främjar cellförnyelsen och passar alla hudtyper så innehåller den ingen parfym, silikon eller alkohol. Den minskar allt från fina linjer, rynkor, pigmentering till porer och orenheter.Hur använder man Cell Cycle Catalyst?

Serumet kan användas varje dag, morgon eller kväll. Börja med en bra rengöring, som SkinCeuticals Equalizing Toner. Applicera sedan 1/3 droppe på händerna eller på en blöt bomullsrondell. Smörj in serumet i ansiktet på torr hud.

Vilka produkter kan jag kombinera Cell Cycle Catalyst med?

Följ upp med C E Ferulic som hjälper till att stärka huden och skydda mot fria radikaler och ansiktskrämen A.G.E. Interrupter Advanced. Avsluta med SPF – här kan du läsa mer om vilket solskydd från SkinCeuticals som passar dig.Cell Cycle Catalyst är även en perfekt förberedelse inför professionella salongsbehandlingar som peeling. Genom att använda serumet dagligen, 14 dagar före en inbokad behandling, kan du förbereda din hud för optimala resultat och snabbare återhämtningstid.

Får du inte nog av SkinCeuticals? Spana in hela deras sortiment här.
Gåva
SkinCeuticals
539 kr Rek.pris 540 kr
Gåva
2 299 kr Rek.pris 2 300 kr
Gåva
SkinCeuticals
2 049 kr Rek.pris 2 050 kr
Gåva
1 430 kr

Produkter från artikel