Så skyddar du håret och huden i sommar med Davines smarta serie SU

Att skydda huden från solen är en självklarhet. På samma sätt som vår hud kan ta skada och åldras av solen kan håret också påverkas negativt. Lägg till bad med klor eller salt och fuktigt klimat så är det ganska tydligt att sommaren är allt annat än en semester för håret. Det är här Davines solskyddsserie SU kommer in. En komplett rutin för att skydda ditt hår och din hud före och efter solexponering.

Serien innehåller aktiva ingredienser med hög biologisk nedbrytbarhet, för att skydda havet och naturen. Näringsrikt citrusextrakt är fullt av antioxidanter med antiinflammatoriska egenskaper, som skyddar hår- och hudceller. Så luta dig tillbaka och njut av din tid i solen – dessa stärkande, återfuktande och närande produkter är räddningen för både ditt hår och din hud.Skyddat. friskt och glansigt sommarhår

Solens UV-strålar kan både skada hårstrukturen och påverka hårfärgen, oavsett om du har din naturliga färg eller färgat hår. Genom att använda SU Hair Milk innan du går ut i solen så skyddar du effektivt håret och bevarar hårets mjukhet och färgton. Den mjukgörande leave-in-sprayen kan även användas efter solning för att bosta med näring och göra håret enklare att reda ut, när håret är nytvättat.

Rätt rutin efter stranden

En enkel sak som du kan göra för ditt hår är att skölja av det så fort som möjligt efter att du har badat. SU Hair & Body Wash är en milt rengörande 2-i-1-produkt som skonsamt tar bort salt, klor och sand från hår och kropp utan att torka ut. Ingredienserna med antioxidanter hjälper till att lugna solskador. Vi älskar denna smarta multitasker som är ett sommarmåste. Det är dessutom väldigt praktiskt att bara behöva packa ner en flaska på semestern.

Hår som skadats av sol, klor och salt kan använda SU Hairmask som en återställande och återfuktande anti-aging behandling. Smörj in kroppen med SU Aftersun, en lugnande, mineralrik gel som återfuktar och återställer hudens fuktnivåer efter exponering för solen.

279 kr Rek.pris 299 kr
299 kr
Davines
528 kr Rek.pris 548 kr
269 kr

Produkter från artikel