Så skapar du en perfekt bas med no makeup-makeup
2023-03-09
Hudvårdsfokus och no makeup-makeup är här för att stanna, och vi älskar det! Vi fortsätter sträva efter en frisk och välmående hud som strålar inifrån och ut, och använder smink för att framhäva snarare än att täcka över. Vi hjälper dig skapa den perfekta basen med några favoritprodukter från Estée Lauder.För att verkligen lyckas med no makeup-makeup behövs en bra hudvårdsrutin. Estée Lauder Advanced Night Repair är ett serum som med hjälp av banbrytande teknologier, hyaluronsyra och antioxidanter minskar synligheten av ålderstecken. Låt inte namnet lura dig – serumet går lika bra att använda på morgonen som på kvällen! Resultatet blir en mjukare, starkare och fylligare hy, full av lyster.Nu till själva makeupen. För att ge intrycket av en perfekt hy utan att använda heltäckande foundation rekommenderar vi så kallad spot-concealing. Denna teknik innebär strategisk applicering av concealer på enbart de partier som behöver täckning, som exempelvis mörka ringar under ögonen, blemmor eller pigmenteringar. Här löns det att välja en nyans som är så lik din hudton som möjligt, för att kunna neutralisera ojämnheter i hela ansiktet och undvika ett fläckigt resultat. Ifall du vill ljusa upp ytterligare under ögonen så kan du applicera en ljusare concealer där. Här använder vår Copywriter Jenni Double Wear Stay-In-Place Concealer i nyansen Light Medium.

Tips: Ifall du har en envis finne eller mörk pigmentfläck som du vill täcka ordentligt, låt concealern sätta sig ett tag innan du blandar ut, för att tillåta maximal täckning på just det området.Applicera DayWear Sheer Tint Release i hela ansiktet för ett glow som skapar balans och helhet. Denna färgade fuktkräm med lätt täckning och anpassningsbara pigment passar alla åldrar, hudtoner och -texturer. Den jämnar ut hudtonen samtidigt som den återfuktar och skyddar huden med SPF 15. Massera försiktigt in krämen med fingrarna eller en sminksvamp för att inte riskera att concealern under rör på sig.Avsluta looken med att tillföra lite liv och färg i ansiktet. Med ett lätt svep av Bronze Goddess Powder Bronzer får du en solkysst look, utan att bli för orange eller glittrig. Applicera där solen träffar ansiktet – i pannan, på kindbenen och på näsan, för ett så naturligt resultat som möjligt.

Klart! Inte nog med att denna rutin ger en fräsch och frisk look, den går också rekordsnabbt att genomföra. Stanna här eller addera lite färg till fransar och bryn, och du har en perfekt vardagsmakeup.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bangerhead (@bangerhead)

Gåva
436 kr Rek.pris 475 kr
Gåva
20ml 30ml
Estée Lauder
475 kr Rek.pris 490 kr
Great Deal
Gåva
320 kr Rek.pris 390 kr
Great Deal
Gåva
500 kr Rek.pris 670 kr

Produkter från artikel