Så fixar du sommarens finaste lockar med favoriterna från ghd
2022-06-20
Är du också less på att lockarna inte håller? Vi har tagit hjälp av experterna på ghd för att få de bästa tipsen som verkligen fungerar. Med en smart kombination av rätt produkter och stylingverktyg så kommer din frisyr att hålla längre. På sommaren får lockarna gärna vara mjukt beachiga med volym och rörelse – så här enkelt fixar du looken.1. Börja alltid med värmeskydd

Värmeskydd är A och O för att inte skada ditt hår när du använder värmeverktyg. Storfavoriten ghd Heat Protect Spray är perfekt för att användas dagligen, antingen som enda produkt eller tillsammans med andra stylingsprodukter. Formulan innehåller ingredienser som hjälper till att skydda ditt hår när det kommer i kontakt med värme så väl yttre faktorer.

Gör så här: Spraya ghd Heat Protect Spray i fuktigt hår, dela in håret i sektioner.2. Skonsam föning

Att föna håret är ett enkelt sätt att ge frisyren ett lyft. Med ghd Helios hårfön är det enkelt att styla håret precis som du vill ha det. Med ett ergonomiskt grepp och ett kraftfullt luftflöde torkar ditt hår både snabbare och smidigare med ett slätare och mer glansfullt resultat.

Gör så här: Föna håret torrt och använd en paddelborste för att få till volymen. Föna håret alltid hårlängderna uppifrån och ned för att minimera friss.3. Naturliga vågor

Vem drömmer inte som snygga, beachiga lockar på sommaren? Du kan enkelt forma lockarna så som du vill ha dem med hjälp av ghd:s populära plattänger!

Populära Gold Styler är utrustad med en dual-zone teknologi för att säkerställa optimal värmeeffekt från rot till topp, den har även en förbättrad uppvärmningstid på endast 25 sekunder.

För en mer avancerad styling, testa Ghd Platinum+ styler som är världens första smarta styler! Med hjälp av sensorer kontrolleras värmen för ett personligt anpassat och oslagbart resultat.

Gör så här: Börja med att dela upp håret i 5 cm breda sektioner. Placera din värmestyler diagonalt i håret. Dra håret från rot till topp och rotera stylern ett helt varv bort från ansiktet samtidigt som du flyttar den nedåt. Du behöver inte trycka hårt utan låt håret lätt glida igenom plattorna. Arbeta dig igenom hela håret sektion för sektion. Arbeta hela tiden med att locka håret bort från ansiktet. Låt håret svalna helt och borsta därefter igenom lockarna med hjälp av ghd detangling comb, för att få till de beachiga vågorna i håret. Avsluta med att krama in 1-2 pump av ghd dramatic ending – smooth & finish serum på längerna och i topparna för en slät och glansig finish.
2 499 kr
3 199 kr
1 935 kr Rek.pris 2 299 kr
Great Deal
Selling fast
211 kr Rek.pris 269 kr

Produkter från artikel