Så får du ett magiskt glow – utan makeup!
2022-02-27
Hemligheten bakom en hud som strålar av lyster? Hudvård! Makeup i all ära, men när det kommer till att få till det där hälsosamma glowet inifrån så gäller det att hitta rätt produkter för just din hud. Våra kunder kan inte få nog av klassikerna från Estée Lauder, upptäck varför just dessa bästsäljare bör få en permanent plats i just ditt badrumsskåp!Det känsliga ögonområdet är mer utsatt för påverkan, det är också här de första ålderstecknen ofta dyker upp. Vill du bli kvitt kråksparkar, ”arg-rynkan” och puffighet? Fräscha upp ögonområdet med det koncentrerade ögonserumet Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi Recovery Complex.

”Precis börjat använda detta serum, men tycker att det känns fantastisk på huden och tycker redan att torrhetslinjer och mindre rynkor dämpats. Ser även en viss "brightning"-effekt på de mörka ringarna och hoppas givetvis att det så småningom ska dämpa påsarna under ögonen något. Dryg, silkeslen i konsistensen och absorberas otroligt bra. Ger denna högsta betyg.” – Kundrencension, ★★★★★Få produkter är mer hyllade än kultklassikern Advanced Night Repair! Vi som testat kan inte få nog av serumet och känslan av en mjukare, lenare och mer ungdomlig hy. Visste du att du även kan använda det som en dewy highlighter? Dutta lite på kindbenen och njut av en fräsch lyster. Så här skriver en av våra kunder:

”Bästa serumet jag provat! Funkar både morgon och kväll innan ansiktskrämen. Den går snabbt in i huden och ger direkt återfuktad hud. Ett måste i din hudvårdsrutin!” – Kundrecension, ★★★★★
20ml 30ml
Estée Lauder
475 kr Rek.pris 490 kr

Produkter från artikel