Så bra är produkterna från Dr Ceuracle Royal Vita Propolis – vi har testat!
2022-04-01
Dr Ceuracle är ett vad de mest hypade märkena inom K-beauty och inte minst serien Royal Vita Propolis. Märket är kända för att alltid skapa produkterna utifrån den senaste forskningen och med en balans mellan naturliga ingredienser och dermatologisk kunskap.

Funderar du om Royal Vita Propolis passar din hud? Serien är perfekt för dig är ute efter daggfrisk glow med massor av lyster, eller ”gwang” som man säger i Korea. De är framtagna för att passa alla hudtyper.Vem älskar inte en sheetmask? Royal Vita Propolis Mask fyller på med massor av fukt och lämnar huden med en fantastisk lyster. Perfekt för att ge nytt liv till glåmig hy. En riktig favorit som snabbt ger det där eftertraktade glowet vi vill ha!Royal Vita Propolis 33 Ampoule är kanske den mest ikoniska av produkterna i serien. Det lätta serumet tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst. Och det märks nästan omedelbart efter användning! Den är även boostad med vår favoritingrediens niacinamid som jobbar för att minska fina linjer och ojämn hudton. Formulan känns först lite oljig men när den sjunker in känns huden silkeslen och inte det minsta glansig. Just därför passar den även utmärkt för dig med aknebenägen hud.Vill du möta våren med en lite piggare blick? Då måste du testa Royal Vita Propolis 33 Capsule Eye Cream. Ögoncremen innehåller så kallade ''Vita-Collagen Capsule'' som består av C-vitamin och kollagen som samverkar för att reducera ålderstecken som fina linjer, torrhet och mörka ringar under ögonen. Formulan är serumlik och ger genast en mer strålande blick!Pricken över i:et i varje hudvårdsrutin är såklart ansiktscreme och Royal Vita Propolis 33 Cream lämnar oss inte besvikna med sina utjämnande och föryngrande egenskaper. Den rika cremen sjunker snabbt in i huden utan att kladda och efterlämnar en plumpad och återfuktad känsla. En utmärkt energiboost!

Samtliga produkter är berikade med bland annat propolis och bidrottninggelé. Båda två är superprodukter från naturen som bin tillverkar, propolis för att skydda kupan mot angrepp medan bidrottninggelé är en typ av näring. Eftersom de är fulla av antioxidanter ger de huden en intensiv återfuktning, plumpar upp och ger huden en fräschare utstrålning. C-vitamin hjälper till att ge en jämnare och mer lystrig hudton. Testa själv för att se skillnaden!
Great Deal
359 kr Rek.pris 599 kr

Produkter från artikel