Powerduon som maxar glowet dag och natt
2023-05-19
Din hud behöver fukt och näring dygnet runt. Missa inte Estée Lauders bästsäljande powerduo som boostar din hud dag och natt. Vi tipsar om hur du skapar en dag- och kvällsrutin gör din hud friskare, jämnare och mer strålande.När vi säger powerduo är det såklart Estée Lauders bästsäljande DayWear Sheer Tint Release SPF 15 i kombination med ikoniska Advanced Night Repair Serum vi menar. DayWear Sheer Tint Release SPF 15 är en lätt, tonad fuktkräm som jämnar ut hudtonen och ger en fräsch lyster, vilket gör den till den perfekta basen för no makeup-makeup. Den ofärgade formulan ändras när du applicerar den och passar i princip varje hudton. Förutom omedelbart glow skyddar krämen mot solens UV-strålar med SPF15. Formulan är också packad med ett föryngrande komplex som motverkar synliga ålderstecken.

Starta din dagliga rutin med Perfectly Clean Foam Cleanser / Purifying Mask och Perfectly Clean Multi-Action Hydrating Toning Lotion / Refiner för en ren, mjuk och återfuktad hud.Advanced Night Repair Serum är Estée Lauders mest ikoniska produkt som våra kunder köper om och om igen. Det lättviktiga serumet sjunker snabbt in i huden och ger omedelbart en återfuktande känsla. Under natten förnyas huden och du får en riktig skönhetssömn. En unik teknologi främjar cellförnyelsen samtidigt som hyaluronsyra fyller på med fukt. Vakna upp med en mer strålande hy med färre synbara fina linjer och rynkor.

Kombinera med Revitalizing Supreme+ Night Creme och Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Crème för en föryngrande kvällsrutin.

Nedan kan du se produkternas fantastiska konsistenser och vilken underbar lyster de ger. Tips: Låt dig inte luras av namnet – ge din hud maximal näring och fukt genom att använda serumet både morgon och kväll.

Great Deal
631 kr Rek.pris 775 kr
Great Deal
318 kr Rek.pris 385 kr
Great Deal
1 102 kr Rek.pris 1 405 kr
Great Deal
Estée Lauder
649 kr Rek.pris 655 kr
Great Deal
318 kr Rek.pris 385 kr

Produkter från artikel