Lumene Foundation Guide
2023-10-25
Det finska varumärket Lumene har efter sina över 50 år i branschen uppnått kultstatus, inte minst för sina bästsäljande basprodukter som berikats med vårdande ingredienser från den nordiska naturen. Har du ännu inte testat någon av favoriterna är det verkligen dags. Vi hjälper dig välja rätt bland Lumenes samtliga foundations, från skira och lystergivande till matta och långvariga.Hudvård och makeup i perfekt kombination: Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum
Detta Beauty Serum är den perfekta kombinationen av hudvård och makeup. Lystergivande nordisk mjölkört, fuktgivande nordiska alger och E-vitamin förbättrar huden på lång sikt medan lätta pigment jämnar ut hudtonen och ger ett fantastiskt glow. Serumet passar alla hudtyper, framför allt dig som vill att makeupen ska vara en förlängning av din hudvård.

No makeup-makeup med ett naturligt glow: Natural Glow Fluid Foundation SPF 20
Denna lystergivande foundation ger lätt till byggbar täckning med en naturlig lyster som ser ut att stråla inifrån. Formulan är berikad med bland annat nordiskt källvatten, ekologisk björksav och nordiska hjortron som återfuktar, lyser upp och slätar ut huden. Passar alla hudtyper.

Neutraliserar rodnad med en strålande finish: CC Color Correcting Cream SPF 20
Denna CC-Cream är av Lumenes absoluta bästsäljare, och vi förstår varför. Den neutraliserar effektivt rodnad och ojämnheter i hudtonen samt ger medel täckning med en naturlig lyster. Med hjälp av nordiska lingon och återfuktande nordiskt källvatten får huden en jämn och perfekt bas. Passar alla hudtyper.Viktlös täckning som håller i ur och skur: Stay Weightless Foundation SPF 30
Denna vårdande foundation skapar en långvarig, silkesmatt finish med en second skin-känsla. Berikad med en blandning av antioxidantrika nordiska kråkbär, betain och nordiskt källvatten ger den näring och ett naturligt mineralskydd mot UVA/UVB-strålning. Den viktlösa sammansättningen kombinerar en vårdande effekt med ett medeltäckande slutresultat. Här får du en bas som sitter på plats hela dagen, i alla väderförhållanden. Passar alla hudtyper, även känslig.

Hög täckning med halvmatt finish: Blur 16h Longwear Foundation SPF 15
En krämig och högtäckande foundation som suddar ut porer och andra ojämnheter samt ger en halvmatt finish. Nordiskt källvatten och ljung ger huden en mjuk och behaglig känsla samtidigt som innovativ teknologi märkbart suddar ut fina linjer och andra ojämnheter i huden.

Matt, heltäckande bas med kontrollerad glans: Matte Oil-Control Foundation
Har du en oljigare hudtyp eller upplever problem med glansiga partier under dagens gång? Då ska du spana in denna foundation. Denna oljefria, heltäckande foundation ger en glansfri och fräsch finish med hjälp av balanserande nordiskt älggräs, återfuktande nordiskt källvatten och ultrafina pigment. Passar perfekt för oljiga och kombinerade hudtyper.

Skapa en fullständig makeuprutin med favoriterna från Lumene, du hittar allt från varumärket här.
153 kr Ord. pris 219 kr
139 kr Ord. pris 198 kr
183 kr Ord. pris 261 kr

Produkter från artikel