L'Oréal Paris Skincare guide
2024-04-12
Serumet är den del i rutinen som vårdar på djupet. Vi guidar dig genom L'Oréal’s effektiva favoriter – oavsett vilket resultat du är ute efter.

L'Oréal har ett omfattande sortiment av serum som är anpassade för olika hudtyper och tillstånd. Oavsett vad du är ute efter – fukt, glow eller anti-aging, finns det ett serum för dig. Vi hjälper dig att hitta rätt serum för dina behov.När din hud behöver djup återfuktning

Känner du dig torr och stram i huden? Filler Serum 1,5% Hyalurinic Acid är ett fuktgivande serum som innehåller både hyaluronsyra och glycerin – två ingredienser som är mycket effektiva för att plumpa huden och ge intensiv återfuktning.


När du vill reducera mörka ringar och fina linjer

Vill du jobba på mörka ringar och fina linjer kring ögonen? Då är det Filler 2,5% Hyaluronic Acid Caffeine Eye Serum du ska använda. Detta serum är speciellt framtaget för att användas i ögonområdet och har en banbrytande applikator som försiktigt masserar in produkten. Serumet innehåller hyaluronsyra, koffein och niacinamid som tillsammans ger din hud ett fylligare intryck samtidigt som det dämpar svullnad.När du vill ha en jämnare hudton

Detta serum är berikat med ren C-vitamin, E-vitamin och salicylsyra som bekämpar ojämn hudton och ger din hud massor av glow. Clinical Vitamin C Serum hjälper även till att reducera synligheten av porer och fina linjer. Passar dig som vill jobba på textur och ojämn hudton.


När du vill behandla och förebygga ålderstecken

Letar du efter ett serum med anti-age egenskaper? Laser Pure Retinol Night Serum är ett nattserum som innehåller retinol. Det är en aktiv ingrediens som fokuserar på att reparera huden och behandla vanliga ålderstecken, som rynkor och fina linjer. Det ger omedelbar återfuktning och får din hud att både kännas och se friskare ut.


När du vill reducera pigmentfläckar

Har du pigmenteringar som du vill behandla är Bright Reveal Niacinamide Dark Spot UV Serum serumet för dig. Det innehåller bland annat niacinamid som reducerar synligheten av mörka fläckar, som orsakats av akne, pigmenteringar, solen eller ålder. Detta serum jämnar ut din hudton och ger dessutom en hälsosam lyster till huden.När du vill stärka huden och skydda

Med Age Perfect Midnight Serum kan du både vårda huden på djupet och stärka den under tiden som du får din skönhetssömn. Detta midnattserum innehåller en sammansättning av kraftfulla ingredienser som skyddar mot fria radikaler och reparerar huden. Det hjälper även till att reducera rynkor och ger huden en strålande lyster.

Har du flera områden du vill jobba på? Det går utmärkt att använda flera serum i din hudvårdsrutin. Du kan exempelvis använda ett fuktgivande serum på morgonen, och ett utjämnande serum på kvällen.
Great Deal
239 kr Rek.pris 299 kr
Great Deal
245 kr Rek.pris 269 kr
Great Deal
270 kr Rek.pris 319 kr
Great Deal
Nyhet
295 kr Rek.pris 339 kr
Great Deal
230 kr Rek.pris 269 kr
Great Deal
236 kr Rek.pris 269 kr

Produkter från artikel