Lär känna bästsäljarna hos Exuviance
2021-10-01
Vi på Bangerhead är inget mindre än besatta av vår senaste tillskott: Exuviance. Märket är älskat av hundratusentals beauty junkies världen över och det är lätt att förstå varför! Produkterna hjälper huden att förnya sig själv genom resultatinriktade sammansättningar och ger synliga resultat i ett kick. Är du sugen på att få ett enkelt sätt lyfta din dagliga rutin?

Ta din hudvårdsrutin till nästa nivå och lär känna Exuviance topp tio bästsäljare!

1. Overnight Transformation Complex
Exuviance bästsäljare som är en återfuktande och revitaliserande kräm för natten. Denna kräm innehåller växtextrakt av kamomill samt lakrits som lugnar och skyddar huden. Sammansättningen av ingredienserna ger dig garanterad en plumpad hud.

2. SkinRise Morning Glow
Serumindränkta pads som återfuktar på djupet. Padsen innehåller extrakt av gurka och eukalyptus som ger en direkt uppfriskande känsla och ett fantastiskt glow till huden.3. Deep Clean AHA Cleanser
En löddrande rengöring med PHA och AHA-syra som rengör utan att torka ut eller rubba hudens skyddsbarriär. Denna effektiva rengöring avlägsnar smuts samt makeup samtidigt som den milt exfolierar döda hudceller.

4. Gentle Cream Cleanser
Denna milda rengöringskräm innehåller PHA-syra som skonsamt avlägsnar smuts och makeup utan att torka ut huden. Lämnar huden återfuktad och smidig varje dag.5. HydraSoothe Refresh Toner
Ett milt och lätt återfuktande ansiktsvatten med en sammansättning av PHA-syra och Hyaluronsyra som återställer hudens pH-värde och som förbereder huden inför nästkommande hudvårdsprodukter.

6. Radiance Serum
Ett intensivt och återfuktande serum som innehåller PHA och AHA-syra som stimulerar hudens egen cellförnyelse. Serumet bidrar till en förbättrad hudstruktur och ger en nytt fräscht glow.

7. A.G.E. Less Everyday
En lätt återfuktande fluid med PHA-syra som återfuktar och stärker huden, samt växtextrakt och vitamin E som ger ett extra antioxidantsskydd dagtid.8. Daily Corrector with Sunscreen Broad Spectrum SPF 35
En lätt fluid med SPF35 för användning dagtid. Fluiden innehåller volymgivande Neoglukosamin som hjälper till att jämna ut hudtonen. Samt Vitamin E och B-Resocinol som ger huden ett extra antioxidantsskydd.

9. HydraPrep pH Balance Toner
Ett återfuktande ansiktsvatten innehållande AHA och PHA-syra som återställer hudens pH-värde efter rengöring. Har en milt exfolierande effekt och förbereder huden även inför nästkommande hudvårdsprodukter.

10. Daily Eye Smoother
En lätt och intensiv ögonkräm som innehåller PHA-syra och Hyaluronsyra som stärker hudens egen skyddsbarriär och som samtidigt hjälper till att återfukta samt jämna ut linjer och rynkor omkring ögonen.
Gåva
277 kr Rek.pris 369 kr
Gåva
524 kr Ord. pris 699 kr
Gåva
599 kr
Gåva
277 kr Ord. pris 369 kr
Gåva
374 kr Ord. pris 499 kr
Gåva
Gåva
499 kr
Gåva
Selling fast
374 kr Ord. pris 499 kr
Gåva
374 kr Ord. pris 499 kr
Gåva
277 kr Rek.pris 369 kr

Produkter från artikel