Hitta rätt Hourglass foundation för dig
2023-08-23

Hourglass senaste nyhet Veil Hydrating Skin Tint blev snabbt viral och en favorit hos oss på Bangerhead samt många andra, däribland Sofia Richie Grainge. Medan nyheten är älskad av många så är den med dess lätta, lysterfulla finish inte för alla, vilket Hourglass uppmärksammar med sitt mångsidiga sortiment. Vi passar därför på att guida dig bland tre av Hourglass olika foundations, för att du ska hitta den som passar dig bäst.

Hourglass Veil Hydrating Skin Tint

Finish: Återfuktad hud med strålande lyster

Täckning: Lätt

Nya Veil Hydrating Skin Tint är en återfuktande, hudvårdande kräm som ger lätt täckning och maximal lyster. Dess hudvårdande ingredienser som hyaluronsyra, squalane, ängsskumfröolja och rambutanblandning återfuktar, ger lyster, fyller och jämnar ut huden omedelbart och på lång sikt. Oavsett om du är på väg till kontoret, ett socialt evenemang eller bara springer ärenden, är Hourglass Veil Hydrating Skin Tint den perfekta följeslagaren för att få en fräsch och glowig look utan ansträngning. Appliceras lika fint oavsett om du använder fingrarna, sminksvamp eller Ambient Soft Glow Foundation Brush.

Hourglass Ambient Soft Glow Foundation

Finish: Naturlig, mjuk lyster

Täckning: Medel, byggbar

Ambient Soft Glow Foundation är en viktlös, flytande foundation med medium täckning, som du lätt kan bygga upp. Resultatet blir en återfuktad, jämn och “blurrad” hy med oslagbar lyster, som håller i upp till 16 timmar. Tro oss, vi har testat! Dess unika pigment ger förutom en naturlig, soft-focus-finish, även ett skydd mot blått ljus. Formulan innehåller hudvårdande ingredienser som extrakt från vitt te, E-vitamin och antioxidanter, som bland annat skyddar huden mot fria radikaler. Denna foundation suddar bort ojämnheter i såväl hudtonen som -texturen, utan att kladda, färga av sig eller flytta på sig under dagen. Tips: Applicera med Ambient Soft Glow Foundation Brush för bäst resultat.

Hourglass Vanish Foundation Stick

Finish: Satin

Täckning: Full

Vanish Foundation Stick är den mest täckande av Hourglass foundations. Den vattenfasta formulan passar perfekt för dig som vill ha täckningsförmågan av en concealer, men viktlösheten av ett puder. Tack vare den oslagbara pigmentkoncentrationen behövs endast en liten mängd för att täcka alla tänkbara hudproblem, för en seamless, jämn och satinliknande finish. Den innovativa formulan reglerar sig efter hudtemperaturen, för att enkelt smälta in i huden. Välj bland 32 nyanser och hitta din favorit, som håller i upp till 12 timmar. Tips: Applicera med Vanish Seamless Finish Foundation Brush för bästa resultat.

Skräddarsy din bas med concealer

Vill du ha extra täckning i vissa partier av ansiktet? Med Hourglass bästsäljare Vanish Airbrush Concealer kan du skräddarsy täckningsgraden till den nivå du önskar. Vill du exempelvis täcka blemmor eller mörka ringar utan att ha full täckning i hela ansiktet så rekommenderar vi att kombinera concealern med nya Veil Hydrating Skin Tint. Applicera på de områden du vill täcka lite extra och blanda ut med Vanish Seamless Finish Concealer Brush. Osäker på nyans? Här ser du vilken nyans av concealern som passar med de olika nyanserna av Skin Tint samt Ambient Soft Glow Foundation.

Upptäck allt för din makeup-rutin från hypade Hourglass här.

Selling fast
389 kr
Hourglass
Tillfälligt slut
419 kr
Gåva
579 kr
600 kr
Blanc Alabaster

Produkter från artikel