Hitta rätt hårvårdsserie från Kérastase till din hårtyp

Vi suktar alla efter friskt och glansigt hår, men vägen dit är inte densamma för alla. Förutom vår genetiska hårtyp så kan även inre och yttre faktorer påverka hur vårt hår mår. Rätt produkter för just ditt hår är ett bra steg på vägen, och vi kan garantera att Kérastase har lösningen. Deras innovativa och skräddarsydda produkter är framtagna för att passa ditt hårs unika behov. Låt oss guide dig till Kérastases breda sortiment. Vilken hårvårdsserie väljer du?Torrt och frissigt hår? 

De flesta upplever någon gång att håret känns torrt, inte minst under vintern. Då kan ditt hår vara skört och frissigt med kluvna toppar. Nutritive är räddningen för torrt hår med en skräddarsydd rutin för tre olika nivåer av torrhet. Ditt hår får en boost utav intensiv näring som lämnar längderna silkeslena, mjuka och återfuktade med en strålande glans.Trist och glanslöst hår? 

Elixir Ultime erbjuder en lyxig rutin för alla som vill ha ett hår med otrolig glans. Utöver schampo, balsam och inpackning kan du maxa finishen med flertalet håroljor. Den ikoniska Elixir Ultime L'Huile Originale är serien bästsäljare. En härlig mix av amla-, kamelia-, argan-, majsgrodd- och marulaolja utgör den ljuvliga blandningen.Tappar du hår? 

Nya serien Genesis är framtagen för dig som vill motverka håravfall på grund av brutna hårstrån eller som vill förhindra håravfall från roten. Varför inte kickstarta med en kraftfull behandling? Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes innehåller tio ampuller med en unik sammansättning av ingredienser som verkar för att minska håravfall, genom att bilda ett starkt hölje runt hårroten.Vill du ha ett svalare blont hår?

Nu kan du äntligen skippa uttorkande silverschampon som lämnar håret frissigt och trist. Blond Absolu från Kérastase tar bort oönskade gula och varma undertoner i alla blonda, slingade och grå hår samtidigt som håret blir återfuktat och underbart mjukt. Testa nattserumet Blond Absolu Ciacanuit, en leave-in-produkt som återställer och stärker håret medan du sover.Skadat och slitet hår?

Om ditt hår känns skadat och slitet bör du testa Resistance från Kérastase. Produkter stärker fibrerna i håret så att stråna blir starka från rot till topp. Vill du dessutom få långa och friska längder? I så fall rekommenderar vi Resistance Extentioniste som förhindrar slitage så att ditt hår kan växa sig långt och starkt.

366 kr Rek.pris 500 kr (-27%)
284 kr Rek.pris 500 kr (-43%)
464 kr Rek.pris 635 kr (-27%)
468 kr Rek.pris 660 kr (-29%)

Produkter från artikel