Hitta rätt bland favoriterna från Ole Henriksen
2023-08-09
Har du torr, normal eller kanske kombinerad hy? Då har Ole Henriksen garanterat något för dig. Varje produkt i deras sortiment är speciellt utformad för att passa olika typer av hudtillstånd. Med fokus på en kontinuerlig hudvårdsrutin erbjuder de produkter som exfolierar, vårdar och lugnar din hud. Allt för att uppnå det omtalade "Ole-Glowet". Vi har kikat på några av de vanligaste hudtillstånden och vilka produkter från Ole Henriksen som passar dem bäst.

Torr hy: boosta med fukt och fett

För att ta hand om din torra hud på bästa sätt behöver du tillföra både fett och fukt. Den populära Truth C-Rush Brightening Double Creme är en intensiv och rik fuktgivare särskilt anpassad för just torr hy. Berikad med kraftfulla C-vitaminkällor som apelsin, citron och nypon ger den en jämnare hy, en explosion av fukt och lyster värdigt ett Ole Glow. En perfekt kräm för alla torrisar, med andra ordFet hy: rengör på djupet 

Oavsett om din hy är fet på grund av hormonell obalans, fel produkter eller gentetik behöver du tillföra mycket fukt samt balansera dess talgproduktion. Find Your Balance Oil Control Cleanser är den perfekta starten på en välbalanserad hudvårdsrutin. Ansiktsrengöringen hjälper till att effektivt reducera talgöverskott och rengöra tilltäppta porer.

Normal hy: fokusera på balans


Normal hy har oftast inga större problemområden utan fokus är främst på att hålla den balanserad. Truth Juice Daily Cleanser är en multifunktionell gel-cremerengöring som grundligt rengör din hud från makeup, olja och orenheter. Den innehåller apelsinvatten som friskar upp huden, PHA-syra som reducerar döda hudceller och den botaniska Truth-blandningen, bestående av apelsin, citron, nypon, gojibär och havtornextrakt, som lämnar huden mjuk och smidig. Perfekt för att bibehålla din huds balans.Kombinerad hy: behandla separat 


En kombinerad hy är den vanligaste hudtypen och kännetecknas av att den både är torr, normal och fet. Vanligtvis har du med denna hudtyp en oljig t-zon och den kan därför behöva lite extra kärlek. För att hantera t-zonen på ett effektivt sätt har Ole Henriksen tagit fram Glow2Oh Dark Spot Toner som är en kraftfull kvällstoner maxad med AHA-syra. Den är även berikad med trollhasselvatten som hjälper till att ge en mer jämn hudton. Allt detta medan du sover. 

Upptäck mer från Ole Henriksen här.
Great Deal
Gåva
704 kr Rek.pris 880 kr
Great Deal
Gåva
292 kr Rek.pris 365 kr
Gåva
380 kr
Great Deal
Gåva
292 kr Rek.pris 365 kr

Produkter från artikel