Här är vårt bästa tips mot torrt hår
2024-06-17
Känns torrt, frissigt och livlöst hår bekant? Vi guidar dig genom Shu Uemuras Urban Moisture-serie som ger håret den fuktboost den behöver.

Friss, kluvna toppar och längder som går av – håret är minst sagt en historia för sig. Torrt hår kan bero på många olika saker – allt från värmeverktyg, färgningar till att du helt enkelt inte hittat rätt produkter för din hårtyp. Vilka produkter ska man egentligen satsa på om man har torrt hår? Vi har handplockat en av våra favoritserier – en klassiker vi inte får nog av.Urban Moisture-serien består av tre älskvärda produkter som är berikade med noggrant utvalda ingredienser, kända för sina återfuktande och skyddande egenskaper.

Moringaextrakt, känt som "mirakelträdet", är rikt på antioxidanter och hjälper till att skydda håret från miljöföroreningar. Rödalger, med sina kraftfulla fuktgivande egenskaper, hjälper till att bevara fuktbalansen i håret. Kameliaolja, en lyxig olja som tillför glans, gör håret mjukt och som pricken över i – reparerar skador. Hela serien skyddar dessutom mot de negativa effekterna av dagliga miljöföroreningar såsom smog, rök och smuts.Börja med att applicera närande Urban Moisture Shampoo i blött hår. Denna favorit rengör håret skonsamt samtidigt som det återfuktar och skyddar mot föroreningar. Addera sedan Urban Moisture Conditioner, ett fuktgivande balsam som gör håret lent och fullt av glans – utan att tynga ner det.

Slutligen, om ditt hår behöver det lilla extra, addera seriens intensiva hårmask Urban Moisture Masque i din rutin, för en djupgående behandling av fukt och näring.Regelbunden användning av Urban Moisture-produkterna gör att håret både ser friskare ut och får mer glans. Håret blir dessutom mjukare och lättare att hantera, vilket gör styling-processen mer effektiv.

Får du inte heller nog av Shu Uemuras produkter? Här hittar du hela sortimentet.
Gåva
Shu Uemura
1 041 kr Rek.pris 1 285 kr
Great Deal
Gåva
580 kr Rek.pris 720 kr
Gåva
1 488 kr Rek.pris 2 190 kr
Gåva
565 kr
Great Deal
Gåva
761 kr Rek.pris 905 kr

Produkter från artikel