Här är våra bästa tips för att motverka frissigt hår
2023-03-02
Kämpar du också med ett hår som blir frissigt så fort du stiger utanför dörren, eller som förvandlas till ett fågelbo under natten? Vi delar med oss av våra bästa produkter och knep för att hålla frisset borta, för ett mjukt och glansigt svall.Ifall ditt hår förlorar fukt och blir frissigt under natten kan faktiskt ditt örngott vara boven i dramat. Örngott i syntetiska material eller sträv bomull drar åt sig fukt och skapar friktion, vilket orsakar det välkända barret. Byt ut ditt vanliga örngott till Slip Pure Silk örngott i 100% silke, och du kommer göra både hår och hud en tjänst.

Har du självlockigt hår och vill bevara lockarna så bra som möjligt under natten? Testa att sova med lockarna i Slip silkesturban eller -duk; Silket hjälper lockarna behålla sin definition och minskar såklart mängden friss, så att du enkelt och snabbt kan forma till lockarna igen på morgonen.Överdrivet friss kan också vara ett tecken på att håret helt enkelt är uttorkat: tillsätt återfuktande produkter i din rutin och se till att låsa in fukten med stylingprodukter eller hårolja. Till våra favoriter för en maximal fuktboost hör inpackningen Be Gentle, Be Kind från Briogeo, som återfuktar på djupet med hjälp av avocado-olja och kiwiextrakt, i kombination med OUAI Hair Oil, som låser in fukten, motverkar fris och skyddar mot värme.Upplever du att ditt hår blir frissigt av hårfönen? När det kommer till att uppnå en silkeslen blowout är tekniken lika viktig som produkterna. Använd en rundborste, exempelvis ghd Ceramic Vented Radial Brush, med det smala munstycket på din hårfön för att få kontroll över riktningen hårstråna lägger sig i. Att manövrera en rundborste och hårfön samtidigt kan vara svårt till en början, men vi lovar att det är värt mödan: övning ger färdighet!

Vill du ha ett extra glansigt svall som håller sig frissfritt även efter några tvättar? Spraya Colorwow Dream Coat i hela håret innan du fönar och din frisyr kommer klara av de fuktigaste vädertillstånden.
White Pink
908 kr Rek.pris 990 kr
Great Deal
354 kr Rek.pris 459 kr
25 mm 35 mm
Great Deal
Black Pink
735 kr Rek.pris 799 kr
Selling fast
200ml 50ml
Gåva
45ml Travel (13ml)
OUAI
200 kr

Produkter från artikel