Här är parfymen du kan dela med din partner
2024-01-30
En doft säger mer än tusen ord, eller hur var det? Dyk ner i Tom Fords inspirerande doftvärld, från den förtrollande körsbärsträdgården till ett harmoniskt rum i varma noter av trä.

Låt oss rikta vår uppmärksamhet mot det ikoniska lyxvarumärket Tom Ford och deras högklassiga unisexdofter. Ebène Fumé, Lost Cherry, Oud Wood och Rose Prick är några av många favoriter i Private Blend-kollektionen, som alltid garanterar en harmoniserad och exklusiv doftupplevelse.


His + Hers = Theirs

Varje doft utmärker sig genom sin egen distinkta elegans och unika kombination av noter. Hitta din alldeles egna signaturdoft eller upptäck en parfym som du och din partner kan använda tillsammans – dofterna passar nämligen för både henne och honom.Ebène Fumé Eau de Parfum är en verklig innovation där det djärva möter det harmoniska. I denna nyskapande komposition förenas rökiga träslag, färska örter, harts och läder med sommarens vackraste blommor. Resultatet blir en inbjudande atmosfär av mystik.

Doftfamilj: Träiga dofter

Underkategori: Klassiskt träiga dofter

Huvudnoter: Palo Santo-trä, ebenholtsträ, ros


Lost Cherry Eau de Parfum tar med dig genom en förtrollande trädgård med träd fyllda av mogna körsbär. Doften har två lockande sidor: ett lekfullt, karamellglänsande sken på ytan och ett ljuvt, rikt inre. Hjärtnoterna brusar fram i en symfoni av sött och syrligt, medan sirap av surkörsbär och blomsternoter av ros och jasmin förstärker upplevelsen. Som ett upplyftande avslut möts oväntade kombinationer av exotiska ingredienser och ädla träslag.

Doftfamilj: Kryddiga dofter

Underkategori: Varma & söta gourmanddofter

Huvudnoter: Svarta körsbär, tonkaböna, bittermandelOud Wood Eau de Parfum bär på en unik essens av agarträ (oud), som betraktas som kronjuvelen inom parfymeri. Doften sveper in dig i en förtrollande kombination av varmt kryddiga toner från kardemumma, med en mild sötma från vanilj och bärnstensnoter. Det lena sandelträet balanserar doften med perfektion och skapar en harmonisk känsla för sinnena. Resultatet är en doft som är både förförisk och sofistikerad.

Doftfamilj: Träiga dofter

Underkategori: Klassiskt träiga dofter

Huvudnoter: Sällsynt oud-trä, sandelträ, kinesisk peppar


Rose Prick Eau de Parfum bjuder in till en blommande doftupplevelse. Doften, som faktiskt har inspirerats av Tom Fords egna rosenträdgård, kan beskrivas som en maffig bukett av rosor som bärs upp av fylliga noter av trä. En oemotståndlig kombination som förmedlar en känsla av lyx, sensualitet och elegans.

Doftfamilj: Blommiga dofter

Underkategori: Varma, blommiga dofter

Huvudnoter: Ros från Mai, Bulgarisk ros, Sichuanpeppar


Här kan du utforska de övriga exklusiva guldkornen i Private Blend-serien från Tom Ford.
100 ml 50 ml
TOM FORD
2 710 kr
30ml 50ml
TOM FORD
2 370 kr
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
30ml 50ml

Produkter från artikel