Guide: Upptäck Tom Ford Private Blend
2023-10-27
Tom Ford är med sitt utsökta doftutbud ett favoritvarumärke hos många. Den könsneutrala Private Blend-kollektionen består av varumärkets mest unika och personliga dofter som skapats för att återspegla specifika minnen, platser och känslor. Med premiumingredienser från världens alla hörn är dofterna både avskalade och nyanserade på samma gång, samt har en hållbarhet som garanterar att dofterna håller sig kvar hela dagen.

Vi guidar dig till dofterna i Private Blend-kollektionen, från bästsäljaren Oud Wood till det senaste tillskottet Ebène Fumé.Om du föredrar träiga doftnoter, välj:

Oud Wood Eau de Parfum. Agarträ (oud) är kronjuvelen inom parfymeri, och Tom Fords Oud Wood är inget mindre än ett modernt mästerverk. Den kombinerar djupet av sällsynt agarträ med den subtila sötman av vanilj och kryddor, vilket skapar en doft som är lika berusande som sofistikerad. Denna doft är ett bevis på Fords förmåga att balansera tradition med innovation.

Tuscan Leather Eau de Parfum. Tuscan Leather är en doftresa genom Toscanas böljande kullar, där fint läderhantverk frodas. Det är en djärv och befallande doft, med toner av saffran, svart mocka och jasmin, som frammanar lädrets sensualitet och tjusning i dess renaste form.

Ebène Fumé Eau de Parfum. I denna nyhet möter mindfulness överflöd i en harmonisk dans. Rökiga träslag, färska örter, förtrollande harts och överdådiga blommor bjuder in till den mörkare, mer mystiska sidan av parfymeri. Ebène Fumé är en doft för dig som uppskattar djup och komplexitet blandat med värme och lugn.Om du gillar varma, kryddiga dofter, välj:

Tobacco Vanille Eau de Parfum. Denna doft fängslar sinnena med sin blandning av tobaksblad och vanilj. Den är både rökig och söt, vilket gör den perfekt för dem som uppskattar komplexa dofter med en antydan till mystik.

Lost Cherry Eau de Parfum. Lost Cherry är en förförisk och berusande doft som kombinerar sötma från svarta körsbär doppade i körsbärslikör med värmen från tonkaböna och bittermandel. Det är en doft som sitter kvar i minnet och väcker en känsla av lust och längtan.

Fucking Fabulous Eau de Parfum. Trogen sitt namn är denna doft inget mindre än fantastisk. Med sin djärva blandning av bittermandel, läder och tonkaböna är det en doft som lockar uppmärksamhet och lämnar ett bestående intryck.

Soleil Blanc Eau de Parfum. Om solsken hade en doft skulle det vara Tom Fords Soleil Blanc. Denna doft är en varm omfamning av sommaren, med toner av bergamott, kardemumma och vita blommor kombinerat med kryddighet från ambra. Det är en härlig blandning som tar dig till en lyxig tillflyktsort vid stranden.Om du gillar friska dofter, välj:

Neroli Portofino Eau de Parfum. Denna bästsäljare för oss omedelbart till den italienska rivierans frodiga stränder, där varma solstrålar möter den friska havsbrisen. Den ljusa, uppiggande blandningen av citrus, blommor och ambra utstrålar en uppfriskande känsla av lyx, samt gör den till ett perfekt val för varma, soliga dagar.

Om du föredrar dofter med blommiga noter, välj:

Bitter Peach Eau de Parfum. Bitter Peach är en lockande blandning av saftig persika, blodapelsin, patchouli och romspetsad davana-olja. Det är en doft som är både fruktig och sensuell, vilket skapar en oemotståndlig lockelse. Detta är valet för dig som vill stå ut i mängden och bli ihågkommen.

Rose Prick Eau de Parfum. Tom Fords Rose Prick tar den klassiska doften av ros och lyfter den till nya höjder. Med en blandning av bulgarisk ros, turkisk ros och centifoliaros är det en doft som är både elegant och djärv. Gillar du rosdofter så kommer du älska denna.
2 710 kr
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
10ml 30ml
735 kr
TOM FORD
Tillfälligt slut
1 070 kr
30ml 50ml
30ml 50ml
TOM FORD
735 kr
30ml 50ml
735 kr
1 070 kr
100 ml 50 ml
TOM FORD
2 710 kr
30ml 50ml
995 kr
100 ml 30 ml
30ml 50ml
TOM FORD
2 370 kr

Produkter från artikel