Här är hårvårdsrutinen för dig med matt och torrt hår
2024-05-02
Är ditt hår matt, torrt och saknar glans? Då är Essence Absolue från Shu Uemura den ultimata hårvårdsserien för dig. Produkterna i denna serien är framtagna med noggrant utvalda ingredienser som ger ditt hår styrka och strålande glans från första användning.
 
Shu Uemura är ett exklusivt varumärke från Japan. Med en unik kombination av traditionella japanska skönhetsritualer och avancerad teknologi har Shu Uemura skapat en hårvårdsserie som inte bara ger omedelbar glans, utan också vårdar håret på djupet. Här är allt du behöver veta om produkterna.I Essence Absolue-serien hittar du fem produkter som alla innehåller röd kameliafröolja, en mycket kraftfull olja som ger näring, skydd och styrka till torrt hår. Serien består av mjukgörande serum, oljor och krämer som inte bara ger dig ett glansigt och friskt hår, utan även ger dig en välmående hårbotten och hud.

Vi börjar med att ta en närmare titt på stjärnprodukten i serien som är Essence Absolue Nourishing Protective Hair Oil. Denna lyxiga hårolja är berikad med intensivt vårdande ämnen som inte bara stärker håret, utan även skyddar det från slitage. Den lätta formulan absorberas snabbt utan att tynga ner, och lämnar håret silkeslent och skinande. Håroljan ger omedelbar återfuktning och gör ditt hår lätt att kamma igenom.Vi lägger mycket fokus på att ta hand om vårt hår, men minst lika viktigt är det att vi tar hand om vår hårbotten. Shu Uemura har därför tagit fram Essence Absolue Nourishing Soothing Scalp Oil Concentrate, ett koncentrat fullpackat med bra ingredienser som du applicerar i hårbotten och masserar in för bäst effekt. Det motverkar torrhet och klåda samt främjar en välbalanserad skalp.

Letar du efter en produkt som du kan använda för både hår och hud ska du kolla in Essence Absolue Nourishing Universal Hair And Skin Balm. Denna mångsidiga kräm ger omedelbar glans och mjukhet till håret, och långvarig återfuktning till torr hud.Serien passar alla hårtyper och behov, men är extra bra för dig med torrt hår. Har du extra torrt eller skadat hår är Essence Absolue Rich Nourishing Hair Oil In Cream något för dig. Denna leave-in-kräm har en lätt konsistens som behandlar och motverkar torrt hår genom att ge en boost av återfuktning och reparera håret på djupet, utan att kännas fet.
 
För att ge maximal glans och styrka till håret har Shu Uemera skapat en behandling som gör att du kan ta hand om ditt hår även under natten. Essence Absolue Nourishing Overnight Hair Serum är ett nattserum som reparerar och ger intensiv vård till håret under tiden du sover. Serumet gör att du kan vakna upp varje dag med vackert och hälsosamt hår, redo för att stylas.
 
Vill du utforska mer av Shu Uemura och deras produkter? Du hittar hela sortimentet här.
Great Deal
Gåva
150 ml 50 ml
377 kr Rek.pris 530 kr
Great Deal
Gåva
720 kr Rek.pris 1 015 kr
Great Deal
Gåva
532 kr Rek.pris 750 kr
Gåva
Great Deal
Gåva
532 kr Rek.pris 611 kr

Produkter från artikel