Här är ghd:s mest avancerade styler hittills
2024-02-22
Trött på dåliga hårdagar med ont om tid? I vår guide kan du läsa allt om det nya tillskottet i ghd-familjen som ger dig en pricksäker look på nolltid. Du kommer inte bli besviken, inte ditt hår heller.

Det är ingen nyhet att ghd ligger i framkant när det gäller skonsamma stylingverktyg. Du har säkert testat eller hört om hypade plattången platinum+ styler, som tog alla skönhetsfantaster med storm. Nu välkomnar vi den nya stylern ghd chronos med öppna armar. Så vad är då skillnaden mellan dessa två? Tänk dig platinum+ styler men 3 gånger bättre. Det låter kanske overkligt, men ghd har ju sitt namn av en anledning, du vet, Good Hair Days...Lättare styling med ghd chronos

Med chronos nya, mer rundade design blir din styling ännu lättare. Nybörjare eller proffs – styla allt från raka, minimalistiska frisyrer till lockiga och voluminösa fest-looks. 

När du stylar håret med chronos anpassar den sig efter varje rörelse du gör för att bibehålla en jämn temperatur på optimala 185 ̊C under hela stylingen. Skillnaden från platinum+ styler är att chronos värmeplattor anpassar sig ännu snabbare när de kommer i kontakt med ditt hår. Du lämnas med ännu mer glans och mindre friss – med en look som håller hela dagen.Därför är chronos skonsam mot håret

Det är ingen nyhet att hårets hälsa har blivit lika viktig som hudvårdsrutinen – särskilt när det kommer till att välja rätt stylingverktyg. Med hjälp av chronos teknik minimerar du risken för skador på håret, dels för att det inte krävs lika många drag, som skapar friktion, men också för att värmeplattorna är belagda med en skyddande keramisk yta som förhindrar överhettning.

För en optimal och skonsam styling så är det viktigt att förbereda med värmeskydd, gärna utformat efter din hårtyp. Den bästsäljande produkten bodyguard heat protect spray finns nu i två nya varianter.
Bodyguard heat protect spray for coloured hair är perfekt för dig med färgat hår, som vill bevara hårets färg och lyster. Om du har tunt och fint hår kan du använda dig av bodyguard heat protect spray for fine hair. Den förstärker den naturliga volymen genom att skapa ett viktlöst lager som hjälper till att göra hårstråna tjockare för en fylligare känsla.Så använder du ghd chronos:

1. Spreja den version av bodyguard heat protect spray som passar din hårtyp bäst

2. Dela in håret i 3 cm breda sektioner

3. För en slät och rak look: Placera stylern vid rötterna och glid nedför sektionen. Använd en borste för extra spänning och släthet

4. För en vågig eller lockig look: Placera stylern vid rötterna, rotera 180 grader och glid nedför sektionen

5. Upprepa i hela håret

6. Fullända din look med ghd shiny ever after för en glansig och professionell finish utan friss

Får du inte nog av ghd:s stylingverktyg och produkter? Shoppa ghd chronos och upptäck hela sortimentet här.
Great Deal
2 550 kr Rek.pris 3 199 kr
Great Deal
Selling fast
255 kr Rek.pris 329 kr
Gåva
Black White
3 689 kr Rek.pris 3 699 kr

Produkter från artikel