Här är Estée Lauders ikoniska serum som alla pratar om
2024-03-14
Advanced Night Repair Serum från Estée Lauder är en kultförklarad klassiker som fortsätter att vara en storfavorit generation efter generation – och vi förstår varför.

Sedan sin revolutionerade lansering år 1982 har Estée Lauder stått i framkant med kultklassikern Advanced Night Repair Serum. Produkten var inte bara det första nattserumet någonsin utan innehöll också den superingrediens som få hade hört talas om på den tiden - nämligen hyaluronsyra.

Trots att det gått över 40 år sedan dess så är serumet fortfarande en bästsäljare, och är definitivt favoriten i badrumsskåpen hos både kändisar och hudvårdsexpeter runt om i världen.Så vad kan du förvänta dig av denna kultklassiker? Vi skulle vilja påstå - det mesta. Allt från att återfukta på djupet, förminska porer till att skydda huden mot yttre miljöpåverkan.

Efter bara en natt är huden märkbart fylligare och mer strålande, och efter tre veckor har både linjer och rynkor reducerats. Över tid blir huden betydligt hälsosammare och både fasthet och spänst ökar. Magi på tub, är orden som summerar.Hemligheten ligger i sammansättningen Chronolux Power Signal Technology, som optimerar hudens naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet.

Med Advanced Night Repair Eye Concentrate Serum kan du även ge ögonområdet alla fördelar av det ikoniska serumet – som hjälper till att reducera synligheten av fina linjer, rynkor och mörka ringar. Applikatorn är tillverkad av rostfritt stål och har en kylande effekt. Dess konturspets har en polerad yta som skonsamt masserar och glider utan att dra i huden.

Nyfiken på mer? Upptäck allt från Estée Lauder här.
Great Deal
Estée Lauder
649 kr Rek.pris 655 kr
Great Deal
732 kr Rek.pris 915 kr

Produkter från artikel