Här är 6 av våra favoritingredienser
2022-09-23
Vi älskar att hudvård fokuserar alltmer på ingredienser och resultat, men vi vet också att det kan vara svårt att hålla koll på alla ingredienser och vad de faktiskt gör för huden. Därför har vi djupdykt i några av de mest hypade ingredienserna just nu, och listat några av våra favoritprodukter.Niacinamid (B3-vitamin) är en antioxidant vars primära funktion är att jobba bort förstorade porer, ojämn hudton, fina linjer, rynkor, matthet och försvagad hy. Niacinamid stärker hudbarriären utan att skapa överkänslighet eller irritera huden, samtidigt som den har en positiv effekt på fuktbalansen. Ingrediensen passar därför de allra flesta hudtyper, och kan användas upp till två gånger per dag. Inte undra på att denna superingrediensen har blivit en sådan favorit i beautyvärlden! Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum är en favorit hos oss som är perfekt för grov och ojämn hud med synliga, förstorade eller insjunkna porer och klassiska kombinerade hudtyper.

Vi rekommenderar även:
Allies of Skin Prebiotics & Niacinamide Pore Refining Booster
Verso Hydration Serum
Elixir Cosmeceuticals Niactil 4%Ceramider utgör ca 50% av hudens naturliga byggstenar, men i takt med att de naturliga ceramidnivåerna minskar med åldern behöver vi tillsätta dessa i vår hudvårdsrutin. Ceramider verkar alltså hudbarriärstärkande, medan de även förbättrar fuktbalansen, blockerar miljöskador och har anti-aging-effekt. Skinceuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 och PRIORI Lca Fx140 Barrier Restore Complexe är två fantastiska fuktgivare som jobbar hårt för att återuppbygga en skadad eller trött hudbarriär.AHA är ett samlingsnamn för syror som utvinns ur sockerrör, mjölk eller frukt. De vanligaste AHA-syrorna är glykolsyra (glycolic acid), mjölksyra (lactic acid) och mandelsyra (mandelic acid). AHA-syror avlägsnar döda hudceller från det översta hudlagret vilket minskar glåmighet och ger en jämnare textur. AHA-syra passar utmärkt för dig som vill jobba bort fina linjer och rynkor, minska ärr och ojämn hudstruktur och få ökad lyster i huden. Ingrediensen råder även bot på synliga pigmenteringar för att stödja en jämn och klar hudton. Exuviance Triple Microdermabrasion är en trippelverkande exfoliering med AHA-syra, papayaenzym och mekaniskt exfolierande mikrokristaller.

Vi rekommenderar även:
Exuviance Deep Clean AHA Cleanser
Dermaceutic Turn Over
Instytutum Triple Action Resurfacing PeelPropolis är en antiinflammatorisk och antimikrobiell antioxidant som har läkande effekter på sår och akneärr, samtidigt som den skyddar huden. Propolis verkar även lugnande på irriterad och hy med rodnader. CosRx Full Fit Propolis Synergy Toner innehåller både propolis och honungsextrakt, och är perfekt för dig med torr, glåmig och rodnad hud. Nu när vädret blir kallare vill vi även slå ett slag för CosRx Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask som kan användas som endera en läppmask eller som vanlig läppkräm för riktigt torra och spruckna läppar.Retinol (A-vitamin) är en stjärningrediens för alla som vill jobba bort uppkomsten av solskador, mörka fläckar, fina linjer, rynkor och förstorade porer. Retinol ökar cellförnyelsen, boostar kollagenproduktionen och reglerar oljeproduktionen. Denna ingrediens kräver dock både tid och tålamod, eftersom den oftast behöver fasas in, samt att det kan ta upp till månader innan tydliga resultat syns. I vissa fall kan huden upplevas torrare eller mer aknebenägen under en period, eftersom en ökad cellförnyelse leder till att det översta hudlagret exfolieras bort samt att eventuella orenheter som gömt sig under hudytan tvingas fram till ytan. Vi tycker dock helt klart att det är värt mödan, för resultaten är magiska. Instytutum A-Superpacked X-strength Retinol Serum är ett perfekt tillägg i kvällsrutinen för både den erfarna och den nya retinol-användaren.

Vi rekommenderar även:
Evolve Bio-Retinol Gold Mask
Verso Super Eye Serum
Dermaceutic Serum Activ Retinol 1%
PSA Midnight Courage Rosehip & Bakuchiol Retinol Night OilTFC8 är Augustinus Baders unika anti-aging-ingrediens som består naturliga aminosyror, högkvalitativa vitaminer och syntetiserade molekyler som återfinns naturligt i huden. I kombination med aktiva ingredienser som A-vitamin, C-vitamin, squalane och pantenol får skapas en kraftfullt hudförbättrande formula. TFC8 ger näring, skyddar huden och stöttar dess naturliga cellförnyelse, vilket resulterar i en hud som ser märkbart yngre och mer strålande ut. En storfavorit både hos kunderna och oss på kontoret är The Rich Cream, som ger oslagbara hudförbättrande resultat.
Great Deal
524 kr Rek.pris 795 kr
Great Deal
1 102 kr Rek.pris 1 469 kr
Great Deal
637 kr Rek.pris 850 kr
Selling fast
451 kr Rek.pris 825 kr
Skinceuticals
Tillfälligt slut
1 215 kr Rek.pris 1 620 kr
240 kr Rek.pris 320 kr
Gåva
548 kr Ord. pris 730 kr
1 470 kr
Great Deal
Selling fast
Dermaceutic
Tillfälligt slut
293 kr Rek.pris 545 kr
210 kr Rek.pris 280 kr
15ml 30ml
Augustinus Bader
630 kr Rek.pris 840 kr
759 kr Rek.pris 949 kr
Selling fast
30ml 100ml
Elixir Cosmeceuticals
300 kr Ord. pris 375 kr
Great Deal
Evolve
Tillfälligt slut
319 kr Rek.pris 399 kr
Great Deal
472 kr Rek.pris 629 kr
Great Deal
277 kr Rek.pris 369 kr

Produkter från artikel