Guide: Hitta din bästa mascara från Estée Lauder
2023-09-28

Att hitta den perfekta mascaran handlar till stor del om tyckte och smak. Vill du ha milslånga fransar med dramatisk volym eller naturliga separerade fransar? Vattenfast eller inte? Stor eller liten borste? Oavsett vad du föredrar har Estée Lauder en riktigt bra mascara för dig. Spana in vår guide nedan för att hitta den mascaran som passar dig bäst.

Dramatisk längd & volym på nolltid: Turbo Lash Mascara

Nya Turbo Lash Mascara bygger upp längd och volym supersnabbt. Den innovativa formulan omsluter varje frans för maximal effekt utan att klumpa eller flagna. Borsten är designad för att effektivt fånga upp och applicera mascaran. Formulan är boostad med näringsrika växtbaserade oljor som vårdar och återställer dina fransar för en naturligt fylligare look.

Maxad volym utan klumpar: Sumptuous Extreme Mascara

Drömmer du om fransar med extrem volym likt lösögonfransar? Då är Sumptuous Extreme Mascara rätt produkt för dig. Formulan är packad med volymgivande fibrer som tar dina naturliga fransar till nya nivåer. Den avancerade borsten säkerställer en exakt applicering som förlänger dina fransar rejält – utan att ge klumpar eller flagna.

Bästa hållbarhet utan kladd: Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara

Vill du ha en mascara som sitter som berget utan att vara vattenfast? Då är detta din nya go to-mascara. Här får du 15 timmars hållbarhet helt utan kladd. Du får vackert separerade fransar med fantastisk längd. Den patentsökta formulan förseglar mascaran så att den står emot dagens svett, värme och luftfuktighet. Som ett plus är den dessutom enkel att tvätta bort med hjälp av varmt vatten och rengöring.

Vattenfast med otrolig längd och lyft: Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara

Sumptuous Rebel Length & Lift Mascara är en mångsidig mascara med extrem hållbarhet. Den nätta borsten är smidig att använda oavsett ögonform och ger dina fransar maximal längd och lyft. Du skapar enkelt separerade och definierade fransar utan klumpar. Den vattenfasta formulan håller i hela 24 timmar och står emot svett såväl som fukt utan att flagna.

Great Deal
342 kr Rek.pris 425 kr
387 kr Rek.pris 425 kr
Great Deal
298 kr Rek.pris 425 kr
387 kr Rek.pris 425 kr

Produkter från artikel