Guide: Få ett minilyft på bara 5 minuter med NuFACE
Hudvård börjar under huden. På samma sätt som du kan forma kroppen med motion kan du träna och bygga upp ansiktets och halsen muskler. NuFACE är en världsledande high-tech beauty-apparat som ger dig ett lyft på bara 5 minuter!

Visste du att det finns naturliga elektriska aktiviteter i kroppen på grund av aktiviteter i nerver och muskler? Med åldern börjar dessa att avta med effekten att huden blir slappare, förlorar kontur och rynkor uppstår. Lågfrekvent mikroström är ett sätt att boosta kroppens egen aktivitet under huden för att reducera ålderstecken, både omedelbart och över tid. Med NuFACE kan du tona, strama upp, definiera ansiktsdragen samt släta ut rynkor, fina linjer och ojämnheter. Apparaten är enkel att använda och ger en lyxig spakänsla. Det kittlar lätt i huden som en skön ansiktsmassage på salong och är inte det minsta obehagligt. Spana in apparaterna och en instruktionsfilm några scroll ned!

Psst. Just nu får du NuFACE Prep-N-Glow Cleansing Cloth (5 st) när du köper en Mini Facial Toning Device Kit eller Trinity Facial Toning Device Kit!Fitness för ditt ansikte med det prisade originalet

Trinity är signaturapparaten som satte NuFACE på kartan. Prisbelönt och älskad för de snabba resultaten som trollar bort rynkor, ökar hudens spänst, definierar ansiktets konturer runt kindben och käkben samt ger ett mini-lyft vid ögonbrynen för ett piggare och mer vaket utseende.

Trinity Facial Toning Device Kit innehåller allt du behöver för att komma igång: en NuFace Trinity Facial Toning Device samt en Leave On Gel Primer. Du kan se resultat direkt efter första gången, och långsiktiga resultat vid regelbunden användning. Börja med att använda den 5 min per dag, 5 dagar i veckan under de första två månaderna och därefter 2-3 gånger i veckan.

Trinity är också den enda av NuFACEs apparater som har ett utbytbart huvud som ger dig möjlighet att använda olika smarta tillbehör. Testa till exempel den kraftfulla anti-rynk-behandlingen Trinity Led Wrinkle Reducer TWR Attachment och Eye & Lip Attachment, som föryngrar ögon- och läppområdet.Mini med kraftfulla anti-aging-resultat

Mini är en liten, bärbar variant av apparaten Trinity, den är lika kraftfull men saknar möjligheten att byta ut huvudet för att användas med andra tillbehör. Vi tycker storleken är perfekt för att ha med på resan! Precis som originalet används Mini för att med hjälp av mikroström stimulera och återuppbygga ansikts-och halsmusklerna. Mini Facial Toning Device Kit innehåller en Mini Facial Toning Device samt en Leave On Gel Primer. Spana in filmen nedan för att se hur du kan använda din nya high-tech beauty-apparat!

Gåva
Gåva

Produkter från artikel