Guide: Estée Lauder Futurist SkinTint vs. Foundation - vi förklarar skillnaden
2023-10-26
Estée Lauder är varumärket som representerar klassisk skönhet och strävar efter att erbjuda produkter som är enkla att använda och som ger ett långvarigt resultat. De har nu tagit skönhetsvård till en ny nivå med sitt senaste tillskott, Futurist SkinTint Serum Foundation, som ingår i den hyllade Futurist-serien.

Vi har spanat in de tre grundpelarna i serien, deras unika egenskaper och vad som skiljer dem åt.12-timmars täckning Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup Foundation SPF 45 tar täckning till en ny nivå och erbjuder inte bara UV-skydd utan också 12-timmars täckning. Med probiotisk teknik och chiafröextrakt ger den inte bara en naturlig look med komplett täckning utan även ett glow utan extra hudvård. Skaka produkten väl innan applicering för komplett täckning och en jämn hudton. Täckning och vård i ettTillskottet Futurist SkinTint Serum Foundation SPF20 är en silkeslen och vårdande serumfoundation. Det är det ultimata valet för den som söker både täckning och hudvård. Den ger en lätt och glänsande finish som lämnar huden bekväm och mjuk och har 8 timmars hållbarhet. Likt Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup Foundation SPF 45 består den av Probiotisk teknik och chiafröextrakt som förbättrar hudtonen och ökar hudens egen fukt. Varje applicering med Futurist Skintint Serum blir till en hudvårdsbehandling med 85% vårdande ingredienser, och på bara en vecka har den förbättrat hudens ton och mjukhet.

Den största skillnaden mellan de två produkterna är täckningsgraden och UV-skyddet. 

Återfuktande primer 


Futurist Aqua Brilliance™ Watery Glow Primer förbereder din hud för en perfekt sminkning och ökar dess fukt med sin unika gelformula. Den består av 80% hudvårdsingredienser som förbättrar hudens vitalitet. Vid applicering förvandlas den fräscha gelkrämen till mikrosmå vattendroppar som slätar ut huden. Resultatet blir en återfuktad hud med lyster som är redo för din sminkrutin.

Samtliga produkter i serien bidrar till en strålande och frisk hud vilket gör den till en mer än bara en sminkrutin. Upptäck mer från Estée Lauder här
595 kr Rek.pris 660 kr
511 kr Rek.pris 575 kr
597 kr Rek.pris 660 kr

Produkter från artikel