Get your glow on med den lystergivande sminkrutinen från Laura Mercier!
2022-03-10
Nu är det din tid att skina som aldrig förr! Här är glow-hjältarna från Laura Mercier som tar din sminkrutin till nästa nivå.Är du en glow-getter? Då har du hittat rätt! Här är nämigen den ultimata rutinen från bas till finish som får dig att stråla!

Börja rutinen med att skapa en jämn hud med lätt täckning tack vare Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Spf30. Denna perfekta kombination av hudvård och smink förbättrar huden över tid tack vare fuktgivande super-ingredienser. Med både SPF och en kraftfull blandning av vitamin C och E skyddar du din hud mot miljöns skadliga effekter samtidigt som solicabehandlade pigment skapar en soft focus-effekt. Resultatet? En naturlig fjäderlätt känsla!Ge sedan huden en frisk glöd med den lystergivande Face Primer Pure Canvas Primer Illuminating – den perfekta basen för makeup med längre hållbarhet. Genom att förbättra hudens naturliga lyster, utan att täppa till, skapar du med denna stårlande stjärna en skyddande barriär som både vårdar och fräschar upp trött hud.

Candleglow Sheer Perfecting Powder är ett självklart steg i sminkrutinen. Ett silkigt pressat puder med flera användsningsområden som suddar ut ojämnheter, skapar naturlig glöd och ger subtil lyster! Med en fjäderlätt känsla är det enkelt att applicera precis rätt mängd transparent färg som gör att du enkelt kan skräddarsy din önskade look.När du sedan vill sätta din perfekta makeup-look får du absolut inte missa Laura Merciers kult-favorit Translucent Loose Setting Powder. Som vinnare av mängder av stora priser, och ett självklart val bland proffs och konsumenter, skapar du med detta setting-powder enkelt den “osynliga” finishen som får sminket att sitta på hela dagen.

Sist men inte minst får du inte missa Caviar Stick Eye Colour Shimmer som sätter pricken över i:et! Denna krämiga ögonskugga i pennform är enkel att använda och sitter som berget i upp till 12 timmar. Med högpigmenterade och uppbyggnadsbara skimrande färger – från ljusa till riktigt mörka – skapar du enkelt en sotad eller definierad ögonlook.
Translucent Honey
449 kr Rek.pris 450 kr
1 Fair 3 Light To Medium
420 kr Rek.pris 440 kr
231 kr Rek.pris 330 kr
474 kr Rek.pris 550 kr
420 kr Rek.pris 440 kr

Produkter från artikel